Timpul Trece, Realizările Rămân

timeS-a dus și prima săptămână din acest semestru școlar, destul de repede, eu am impresia că astăzi este marți, când mă gândesc că au trecut 5 zile de școală, îmi vine greu să cred. Timpul trece extrem de repede, toți cei care se plâng că au început școala, vor umple acuși FaceBook-ul cu mesaje gen „Vară-te rog să vii odată” sau orice de imbecilitate de acest gen. Abia am intrat în anul 2013, an pe care l-am numit eu cel mai bun an pentru mine, cel puțin așa simt și așa trebuie să fie, până la urmă viața e așa cum ți-o faci tu (un vechi slogan de la vechiul blog).

Citeam despre acest subiect și am dat peste ceva frumos: „Dacă trăieşti o viaţă dominată de rutină, atunci timpul va continua să se accelereze, însă dacă depui un efort pentru a călători în medii noi, pentru a te expune la situaţii şi provocări noi, chiar dacă e vorba de ceva simplu ca alegerea unei rute noi în drumul spre serviciu, acest element de noutate va încetini timpul”, explică Steve Taylor și are mare dreptate. Rutina aceasta cu școala ne face să pierdem esența timpului, de asta trec anii așa repede, ani pe care o să-i regretăm când o să fim pe picioarele noastre, la casa noastră și cu propriul job.

Nu vreau să treacă acest an fără să-mi îndeplinesc obiectivele, obiective ce au nevoie de această trecere a timpului. Spre exemplu: mi-am propus să scot o medie la matematică peste 8, acest obiectiv are nevoie de timp, de scurgerea lui, de trecerea semestrului, ca la final să văd dacă am reușit acest lucru.

Atât pentru astăzi, am plecat să mă pregătesc pentru școală, pa!

4 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.