Timpul Înseamnă Articole

timpul-inseamna-baniAsta mi-am notat eu în telefon, idee venită aseară când m-am întins în pat. Atunci este momentul ideal, locul potrivit și oricând la momentul potrivit, cel mai bun loc pentru a scoate idei pentru blog. Bun, mi-am notat asta în telefon și spre suprinderea mea nu am uitat ce am vrut să scriu pentru că titlul face toată treaba.

Vorbesc în primul rând despre mine, eu dacă stau o oră la calculator, îmi vin cel puțin două idei de articole pentru minunatul meu blog, articole pe care nu am timp să le scriu din cauza programului, partea amuzantă este că aș putea include tot felul de prostii în el, cum ar fi sala, mă bate gândul să fac puțină sală…

Daaaaar…trebuie să mă țin tare, programul asta nu trebuie schimbat. Cum spuneam, timpul înseamnă articole, așa este pentru fiecare blogger, părerea mea. Ce bine o duc ăștia care trăiesc numai din treaba asta, stau acasă cu blogul deschis și doar scriu, scriu și iar scriu, viață, fac ce le place și își câștigă pâinea din asta. Eu și dacă aș câștiga destui bani din asta, tot nu pot să mă bazez numai pe asta pentru că am o școală pe care vreau să o termin, și nu oarecum, ci cu rezultate cu care să mă mândresc peste ani, deci recunosc că eu acord mai mult timp pentru învățat decât pentru blogging. Dacă într-o zi am foarte mult de învățat nu mai scriu pe blog, adică nu pot lăsa școala pentru blogging.

Nu cred că am reușit să scriu chiar ce mi-am dorit, de asta s-ar putea să apară o completare a acestui articol, dar altă dată, când inspirația revine și pe la mine.

5 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.