Țigări electronice cu baterii ego-Z

_DSC3857Îmi place să cumpăr online, mi-am dat seama astăzi când am făcut ceva „achiziții” pentru mine. Mai multe despre asta o să scriu curând, impresiile despre o achiziție sau unele acțiuni se spun după ce le-ai făcut, după ce le ai, nu înainte cum a făcut tipa cu becul de la ikea.

Am căutat astăzi chiar și ceva haine, vreau să încep să mă pregătesc pentru toamnă (cât de bine sună asta, îmi doresc mai mult ca niciodată să înceapă școala) și am găsit foarte multe site-uri care acceptă plata prin Paypal, iar pentru un internaut această metodă de plată înseamnă multe.

Un tip îmi spunea pe mail zilele trecute câte ceva despre țigările electronice, nu mă interesa prea mult subiectul pentru că nu sunt fumător, dar era interesant să aud că și acestea se pot găsi pe net și se pot plăti cu un cont Paypal. La fel și bateriile acestor țigări. Apropo de asta, am văzut pe un site că se vând baterii cu zodiac pe ele. Cât de tare e asta?

Se numește eGo Z și pot fi găsite pe diferite mărimi, depinde de cât ești dispus să dai pe o astfel de baterie și cât de mult vrei să fumezi dintr-o țigară electronică care are o astfel de baterie în ea.

Cât despre cumpărăturile online, abia aștept să mă laud mâine cu ceva achiziții noi.

Concluzia: Online-ul este mai puternic ca oricând, contează să ai o imagine pe internet și să știi să „te descurci” pe internet.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.