AlexScrie.Ro

Ție Îți Place Să Pictezi?

gravura-tiger-reeves_3185_1_1341908110Nu mi-a plăcut niciodată să pictez, poate de asta îi apreciez așa mult pentru cei care o fac și sunt talentați. Nu m-am văzut niciodată cu pensula în mână și nu am reușit niciodată să fac un desen impresionant. Rog mereu alți colegi să-mi facă desene pentru Educație Plastică, profesoara nu prea realizează că sunt la profilul matematică-informatică și că acest lucru nu are legătură nu materia predată de ea.

Am găsit un „Pictor Shop” și m-am gândit să-i ajut pe cei care caută așa ceva. Aici găsiți tot ce aveți nevoie pentru o operă reușită, tot ce înseamnă pictură de la pensule până la șevalete.
Site-ul magazinului online este plăcut, are un design simplu și frumos care nu deranjează ochiul vizitatorului, poți găsi cu ușurință exact ceea ce cauți și poți comanda la fel de ușor.

gravura-leopard-cub-reeves_3182_1_1341906978

În sidebar-ul blogului puteți găsi un meniu cu instrumentele pentru pictură sortate. Meniurile sunt:
1. Culori pentru pictură: Aici prețurile nu trec de 30 de lei per produs și sunt și de calitate.
2. Seturi culori pictură
3. Auxiliare pictură
4. Suporturi pictură: Aici puteți găsi și pânză pictură. Asta pentru cei care sunt ceva mai profesioniști și știu să deseneze și pe alte suporturi înafară se hârtie.
5. Hârtie pentru artă
6. Pensule
7. Savalete
8. Accesorii pictură
9. Manuale artă

Mereu i-am încurajat pe cei care au o pasiune să continue cu aceasta pentru că din plăcere se poate naște un real succes.
Sper ca prin acest articol să ajut câțiva pasionați de pictură.
Dacă în blogosferă se spune „Să ne citim cu bine!”, în pictură se spune „Să ne pictăm cu bine?”?

Comentează și tu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Nu putem fi toți buni la toate lucrurile. Așa cum, nu putem fi buni la pictură așa cum sunt alții. Recunosc, mi-ar fi plăcut să știu picta/desena dar se pare că nu a fost să fie pentru mine.
    De asemenea, nu cred că profilul contează. Sunt alții care sunt la un profil de ăsta „mate-info” dar le place să și deseneze și chiar se pricep. Dacă ar fi să mă iau și eu după profil, atunci probabil că n-aș avea ce căuta pe un blog, pentru că nu are nici cea mai mică legătură (mă refer la scris).
    Îi apreciez și eu pe cei talentați la desen, cei care știu desena orice și o fac atât de bine! 🙂
    Site-ul recomandat de tine e chiar excelent pentru cei care desenează/pictează. Poate va fi cineva interesat de el. 🙂

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.