Teze 2013

ELEVI - SIMULARENiciodată nu mi-a plăcut să învăț pentru o teză, este destul de multă materie și mereu stau cu stres. Astăzi am teză la limba și literatura română, vreau să iau o notă mare pentru că i-am promis asta profesorului și vreau să am o medie frumoasă. Scriu acest articol într-o mică pauză între două opere posibile de la teză.

Nu îmi este foarte greu să învăț, am avut grijă să fac asta și atunci când lecțiile mi-au fost predate, știu ce se întâmplă în fiecare operă, știu să le fac rezumat, să demostrez că se încadrează într-un anumit curent literar și cunosc foarte bine și personajele. Partea mai puțin roz este că înaintea tezei se acumulează o doză de stres îmbinată cu emoții, doză care de multe ori nu mă lasă să-mi găsesc cuvintele potrivite. Probabil că ar fi mult mai simplu dacă aș putea scrie rezumatul unei opere pe blog, aici cuvintele vin de la sine, în teză le gândesc de zeci de ori.

Este și o parte bună în toată afacerea asta, după ce termin de dat aceste teze, nu numai că îmi fac abonament la sală din nou, dar școala poate fi considerată a fi terminată. Mereu am gândit așa, după teze, gata școala.

Este a doua teză pe care o dau, mai am încă 2 și câteva lucrări la materiile la care alți colegi dau teză și am scăpat de școală, totuși, trebuie să trag tare pentru a-mi ridica mediile la materiile la care nu stau prea bine.

sursa imagine: botosaninecenzurat.ro

11 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.