Tergiversarea Primăriei Vaslui în cazul London Pub

Au trecut trei săptămâni de când London Pub nu mai poate organiza petrecerile atât de iubite de majoritatea tinerilor din Vaslui. Eforturile depuse de conducerea localului, dar și de tinerii simpatizanți ai acestuia nu au fost luate în seamă de cei în măsură să schimbe cu ceva situația neplăcută. Noi, tinerii care am încercat să ne spunem punctul de vedere în legătură cu acest eveniment neplăcut, am observat că nimeni nu-și apleacă urechea sau privirea spre noi.

londonpub-vaslui

Este inadmisibil ca într-un oraș ca Vaslui, unde doar tinerii se mai zbat și vor să trezească orașul la viață, să fim marginalizați și amăgiți cu vorbe. La ședința organizată de Primărie ni s-a promis că se va încerca să se găsească o cale de mijloc care să mulțumească și tinerii, dar și pe vecinul deranjat de zgomotul și evenimentele neplăcute inexistente la London Pub de când s-a schimbat conducerea.

Scandalul nu a fost luat în seamă, s-a urmărit să se aplaneze și să se taie din elanul nostru. Cuvântul potrivit pentru toată această mișcare încercată de Primărie este TERGIVERSARE. Am fost îmbătați cu vorbe goale și am crezut că primarul și cei care sunt capabili să schimbe cu ceva nemulțumirea noastră vor încerca să ne asculte și să ne rezolve problema. Suntem mulți, noi suntem viitorul și noi suntem principala categorie de vârstă a orașului, dar cu toate astea nu avem niciun cuvânt de spus.

Semnătura unui singur pensionar cu influență valorează, în ochii Primăriei Vaslui, mai mult decât sutele noastre de semnături și diversele mișcări de nemulțumire afișate de la închiderea London Pub.

Sunt conștient că evenimentul neplăcut de la Colectiv a făcut situația mai grea și în cazul pubului nostru favorit. London Pub Vaslui îndeplinește condițiile ISU și este probabil cel mai sigur local de acest gen din județ. Cu toate astea, bodegile transformate peste noapte în cluburi funcționează, iar cea mă nouă locație și, totodată, cea mai sigură din toate punctele de vedere, a fost închis la cheremul unei singure persoane rău-intenționate susținută de Primărie și reprezentanții organelor abilitate de lege.

Primăria dovedește prin acest eveniment că sunt prea puțin interesați de viitorul tinerilor și de tot ce-i implică pe aceștia.

5 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.