Telefoanele de ultimă generație nu sunt pentru oricine

Nu sunt tipul de om care să pună un foarte mare accent pe telefonul pe care îl deține, de aceea dețin un telefon simplu, cu ajutorul căruia pot să-mi fac treaba, care nu este foarte scump, dar totuși își face treaba. Nu mi-a plăcut niciodată să am un telefon de ultimă generație pentru că implică prea multă responsabilitate, ori în cazul meu, un telefon nu rezistă foarte mult timp pentru că nu sunt prea atent cu acesta. Îl scap foarte des din buzunar, atunci când încerc să-l scot foarte repede (eventual când mă sună cineva sau trebuie să trimit un mesaj rapid și nu am foarte mult timp la dispoziție) sau chiar în mașină, când întru în unele viraje mai agresiv sau frânez brusc. Telefonul meu este un gadget care îndeplinește funcțiile de care eu am nevoie, adică pot da un telefon oricând, pot scrie mesaje cu mare ușurință, îmi pot verifica conturile de pe rețelele de socializare și mail-ul. Era să uit de aplicația de internet banking. Nu țin un telefon pentru mult timp, dar nici nu-l schimb lunar. Perioada unui telefon, ținut în mâinile mele, este undeva pe la un an, atunci când telefonul nu mai este funcționabil complet sau arată într-un mod mult prea urât.

Pentru că sunt în felul descris mai sus, mi se întâmplă foarte des să merg la un service GSM pentru că telefonul meu cedează destul de repede, de cele mai multe ori atunci când am cea mai mare nevoie de el.

Am foarte mulți prieteni care pun mare accent pe telefonul pe care-l dețin. Nu am înțeles niciodată această modă de a avea un telefon de ultimă generație atâta timp cât tu nu ai nevoie de toate funcțiile lui. Înțeleg ca o persoană foarte importantă care muncește foarte mult pe internet și are nevoie în permanență de internet și de o viteză mare să dețină un astfel de telefon, ceea ce nu înțeleg eu este de ce unii oameni cumpără astfel de gadget-uri pentru copii. Pe lângă faptul că aceștia se vor lăuda în fața prietenilor sau colegilor de școală cu aceste gadget-uri, nu văd nicio parte pozitivă a unei achiziții de acest fel.

Mai este o categorie de oameni care folosesc telefonul pentru anumite jocuri, aplicații care consumă foarte multe resurse pe care doar un telefon inteligent le poate îndeplini cu succes. Mie nu mi-ar veni deloc confortabil să stau foarte mult timp cu ochii într-un telefon pentru că sunt învățat cu ecranele mai mari, de exemplu a unui laptop pe care lucrez în mod constant. Chiar și în domeniu în care activez nu m-ar ajută foarte mult un telefon de ultimă generație care costă foarte mult pentru ca și un telefon mai ieftin și mai accesibil poate accesa rețelele de socializare și verifica un mail ori de câte ori am nevoie de aceste servicii.

În ultima perioadă am consultat foarte mult această piață pentru că doresc să-mi schimb telefonul, actualul a ajuns să arate mult prea urât și a suportat destule șocuri.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.