Telefoane Apple second hand, calitate garantată de la Yzzy

Probabil nimic nu ne definește mai mult decât felul în care alegem să comunicăm unii cu alții, în această epocă suprasaturată de tot felul de informații. Ne place, nu ne place suntem conectați zi de zi la telefonul mobil, nu contează vârsta pe care o avem sau operatorul de telefonie folosit.

Părinții au nevoie să fie în contact cu copiii lor, oriunde s-ar afla, cei dragi țin în permanență legătura și puține sunt persoanele care nu au deținut vreodată un telefon mobil. Fie că e vorba de un model mai vechi sau un gadget de ultimă generație, telefonul se numără printre cele mai rapide mijloace de a pune oamenii în contact unul cu celălalt.

În special tinerii sunt cei care profită de ultimele apariții pe piața de profil și doresc să și le achiziționeze chiar dacă sunt ceva mai scumpe. Dar și persoanele care lucrează în mediul de afaceri unde comunicarea este esențială, au nevoie de telefoane performante care să îi ajute să țină pasul cu tot ceea ce întreprind.

Cum alegem un telefon de calitate, fără cheltuieli inutile

Cum nu întotdeauna avem la dispoziție suma pentru achiziționarea unui telefon de calitate, putem apela la telefoanele second-hand sau care au fost recondiționate cu piese originale și care nu ne vor costa o avere.

Astfel, se pot găsi pe această piață de profil telefoane Apple la un preț decent, arătând impecabil și care funcționează fără compromisuri.

Unul din locurile în care îți poți cumpăra sau vinde un telefon dacă te-ai plictisit de el este site-ul yzzy.ro, o platformă transparentă unde vei găsi fiecare proces, fie de vânzare fie de cumpărare, explicat pe îndelete. Astfel vei descoperi că este mult mai simplu decât credeai să ajungi la telefonul dorit și fără costuri inutile.

Un telefon de calitate la un preț bun, fără multă căutare

Telefoanele care sunt comercializate de Yzzy vin la pachet cu o serie de avantaje care nu ar trebui să fie ratate.

Astfel, ele sunt supuse unor teste și verificări multiple, pentru siguranța celor care le vor achiziționa. Site-ul oferă un certificat de testare a dispozitivului și o garanție de 12 luni, fapt ce duce la încredere și fidelizare a clienților. Iar plata se poate face ușor și simplu online sau la alegere, prin credit TBI, cu plata în rate.

Telefonul trece prin mâinile experților de la Yzzy care îl supun la peste 30 de criterii de verificare amănunțită. Prin urmare este verificat telefonul dacă acesta este marcă originală sau prezintă piese originale în componența lui, display-ul și touchscreen-ul trebuie să fie funcționale, microfonul și camerele din față și spate la fel, cum se prezintă sănătatea bateriei, să fie liber de rețea, butoanele de volum să nu aibă blocaje etc.

Pe site se pun apoi specificațiile tehnice și starea în care se vinde telefonul, respectiv ca nou, foarte bun, bun și acceptabil. Astfel, fiecare client va decide ce anume să își aleagă din ofertă, în funcție și de bugetul personal.

Yzzy nu acceptă telefoane care au fost furate sau prezintă risc ridicat de blocare, deci viitorii clienți pot avea încredere în seriozitatea acestei firme.

Mai multe detalii se găsesc pe pagina oficială.

Contact: [email protected]

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.