Tehnologie în biroul de lucru

Mereu mi-a plăcut tehnologia. Bine.. de când am început să înțeleg ce înseamnă ea și cu ce se mănâncă. Mi-am dorit mereu o cameră proprie care să beneficieze de toate „prostiile”, așa cum spun ai mei. Prin traducere liberă, „prostiile” sunt: tabletă, telefon, computer, televizor. Chiar dacă nu am chiar tot ce mi-aș dori, tot sunt mândru de camera mea.

job

Mi-ar place să am două monitoare la calculator și un PC muuult mai puternic, să pot face mai multe lucruri, de exemplu: m-aș bagă serios pe gaming. Știu metoda prin care pot câștiga o sumă destul de frumoasă de bani lunar, dar din păcate nu am resursele necesare (și aici mă refer la PC) să pornesc într-un astfel de drum bănos. Dar mă mulțumesc că pot practica online-ul care-mi place, că pot scrie (probabil este cel mai bun lucru pe care-l pot face) și câștiga mai mult sau mai puțin din ce-mi place.

Scriam în articolul anterior, cel despre casă și curte, că-mi doresc în viitor un birou special pentru online, acest job al meu la care țin extrem de mult. Sper că acel birou să fie „tunat” cu tot ce mi-am dorit vreodată, de la tabletă, telefon și orice gadget mic până la electrocasnice mari. Totuși, productivitatea este influențată și de spațiul înconjurător, iar în online, cel puțin la mine este așa, trebuie să te concentrezi maxim pe ceea ce scrii/lucrezi, nu pe mizeria din jurul tău sau orice gadget minunat care-ți atrage atenția. Deci, cheia stă mult în organizare, trebuie să știi să-ți organizez toate gadgeturile și să-ți amenajezi camera astfel încât să fii productiv în ceea ce faci.

Scrie în secțiunea de comentarii cum ți-ar place să arate biroul tău de lucru și cu ce tehnologie să fie dotat. Mi-ar plăcea dacă ai scrie și cum ai aranja aceste gadgeturi în cameră astfel încât să fii productiv.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.