Te preocupă foarte tare siguranța micuțului tău? Folosește un ceas smartwatch pentru copii

Ca orice părinte, mai ales în primii ani de viață ai copilului, dorești să fii cu el peste tot ca să știi că este în regulă. Dar școlile nu permit ca elevii să fie însoțiți și, chiar dacă ar fi așa, ți-ar permite timpul să fii nonstop lângă cel mic? Ce bine că tehnologia ne ajută să fim omniprezenți.

Cum pot luat legătura cu cel mic dacă nu îi este permis să dețină un telefon mobil la școală?

În zilele noastre, scrisorile nu mai sunt o variantă de a comunica, au fost inventate telefoanele mobile care să ne ușureze viața. Dar pe lângă telefoanele mobile, mai sunt și alte modalități eficiente de a lua legătura cu cei din jurul tău.

De obicei, școlile nu permit elevilor să fie însoțiți de telefoanele mobile. Ce faci în această situație? Te preocupă foarte tare siguranța micuțului tău și nu știi ce să faci? Pe toysforkids.ro găsești smartwatch-uri care asigură aceeși comunicare eficientă pe care o asigură și un telefon mobil. Aceste smartwatch-uri îți permit să îl monitorizezi pe cel mic mai îndeaproape decât poate să o facă un telefon.

Care sunt beneficiile deținerii unui smartwatch de către copilul tău?

În primul rând, să ne gândim la faptul că cel mic deține un telefon mobil pe care îl poartă cu el peste tot. Îi poți explica că trebuie să aibă grijă de el, să nu îl scape, să nu îl piardă, dar asta nu îți va oferi o siguranță că nu se va întâmpla. Știi cât de repede pot fi distrași cei mici. Un ceas smartwatch pentru copii care se atașează la mână, printr-o curea reglabilă, la fel ca orice ceas clasic, poate fi una dintre soluțiile care să te scape de aceste griji.

Având un design minimalist, este mult mai comod decât un telefon mobil care poate ocupa foarte mult spațiu. Deși minimalist, el deține aproape toate caracteristicile unui telefon mobil și chiar câteva în plus. Ce își dorește orice părinte, mai ales în primii ani de viață ai copilului? Să îl poată veghea de oriunde, să se asigure că este bine, că nu se află în pericol. Prin intermediul unui smartwatch Wonlex copii, ce deține tehnologiile GPS+AGPS+LBS, îl poți localiza cu precizie pe cel mic. Acest ceas smartwatch pentru copii are o funcție de monitorizare spion prin care tu îl poți asculta pe cel mic, fără ca el să știe. Ca orice părinte, îți dorești să știi cum decurg orele la școală, cum se înțelege cu bona sau că are prieteni  potriviți. Această funcție îți permite să fii mai aproape de el și să îl știi în afara oricărui pericol.

Totodată, pe acest ceas smartwatch pentru copii poți seta un perimetru de siguranță. Ce înseamnă asta? Știi că într-un interval de ore copilul tău se află la școală, poți seta pe hartă, școala ca perimetru de siguranță, dacă acesta părăsește perimetrul, vei primi o alertă prin care să fii anunțat. La fel ca un telefon mobil, ceasul are și funcția de apelare telefonică/mesagerie vocală. În cazul în care primești o alertă de acest fel, îl poți apela să afli care este scopul deplasării lui.

Acestea ar fi unele dintre principalele beneficii, printre multe altele. Cei de la toysforkids.ro îți oferă toate detaliile de care tu ai nevoie.

Asigură-te că micuțul tău este în siguranță, că se află în spații sigure și că este înconjurat de oameni potriviți.

 

Contact:

0742431194

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.