Te confrunți cu stări de depresie sau anxietate? Află despre un cabinet psihoterapeut București

Mintea noastră este un loc în care zi de zi se adună gânduri. Ne preocupă situațiile prin care trecem, lipsurile pe care le avem și ne încărcăm cu energii negative pe care cei din jur le emană. Nu sunt puține dățile în care vrem să discutăm cu cineva, dar pare că nimeni nu este dispus să ne asculte cu adevărat. O variantă ar fi să apelăm la serviciile unui psihoterapeut.

Psihoterapie pentru depresie post-natală

În decursul vieții întâlnim în calea noastră mai multe momente de cumpănă. Aducerea pe lume a unui copil și primele săptămâni după eveniment reprezintă o perioadă pe cât de frumoasă, pe atât de solicitantă. Unele mame trec printr-o depresie post-natală. Sunt pierdute în gânduri și se simt copleșite de îndatoririle pe care le au acum. Pentru a afla mai multe despre depresia post-natală și cum să acționezi, citeste si articolul.

Partenerul sau persoanele apropiate proaspetei mămici sunt cei care trebuie să ia atitudine imediat ce sesizează schimbări în comportamentul acesteia. Binele femeii, alături de binele bebelușului trebuie puse pe primul loc.

Cel mai înțelept lucru pe care îl poate face un partener în această situație este să solicite o programare la un cabinet psihoterapeut Bucuresti. O persoană competentă poate fi de ajutor întregii familiei. Mama va primi suportul de care are nevoie pentru a trece mai ușor peste această perioadă care o suprasolicită. Discuțiile o vor ajuta să înțeleagă care sunt prioritățile ei reale și o vor calma.

Alege un psihoterapeut cu care să rezonezi

Atunci când treci pragul unui cabinet de psihoterapie, vii cu o serie de idei preconcepute despre cum se va desfășura ședința și despre cum se va comporta psihoterapeutul.

Psihoterapeutul Daniel Ivan a studiat ani de zile comportamentul oamenilor, tocmai pentru a înțelege mai bine care sunt problemele cu care se confruntă aceștia. Psihoterapeutul este cel la care te duci pentru a scăpa de presiunea dată de gânduri. Uneori acestea sunt positive, alteori sunt negative. Psihoterapeutul este acolo să te asculte, indiferent de problemele tale. Important este să nu ai rețineri.

Dat fiind faptul că psihoterapeutul trebuie să afle cât mai multe despre ceea ce simți și gândești, te poți simți stânjenit. Dar nu trebuie să exprimi gândurile pe care le ai. Daniel Ivan ține cont de conduită și îți oferă confidențialitatea de care ai nevoie pentru a te simți cât mai confortabil. Știi că tot ce ați discutat în cadrul cabinetului va rămâne privat.

Serviciile de care poți beneficia

Daniel Ivan te va asculta fără să te judece. Vei beneficia de toate condițiile necesare pentru a da frâu liber unei discuții care să te ajute să evoluezi. Te confrunti cu probleme de personalitate, probleme în cuplu, anxietate sau depresie? Treci printr-un blocaj și te simți singur și trist? Acesta va fi alături de tine.

Discuțiile pe care le vei avea cu psihoterapeutul trebuie privite ca acelea pe care le ai cu un prieten bun. Diferența constă în atitudinea receptorului care se află în acea poziție pentru a te asculta, fără a te judeca.

Ai grijă de sănătatea ta mintală. Programează-te pentru a discuta cu o persoană în măsură să îți ofere atenția și înțelegerea de care ai nevoie. Accesează www.danielivan.ro pentru mai multe detalii.

Date de contact:

[email protected]

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.