Taifasuri vasluiene, colecție de interviuri cu Oameni din Vaslui

A apărut primul interviu pe INFOVaslui.ro. Am ales să discut cu Teodora Panainte pentru că este un artist complet și în plină ascensiune, mi-era teamă că nu o mai prind dacă mai amânam momentul, fiind ocupată cu publicații mai mari sau televiziuni importante din țară. A fost o discuție frumoasă din care am avut o mulțime de lucruri de învățat. După această discuție simt că trebuie să-mi îndrept mai mult atenția spre vechi, spre tradițiile noastre.

Interviul a ieșit exact cum mi-am dorit, bogat în informații, relaxat și cu multe direcții. Teodora a fost deschisă și a vorbit cu drag despre cariera ei și planurile de viitor.

Obiectivele seriei de interviuri ”Taifasuri vasluiene” de pe INFOVaslui.ro

S-au scris prea multe lucruri urâte despre orașul nostru, oamenii din țară ne cunosc doar pentru evenimentele ciudate și amuzante din zona noastră, mai puțin pentru cultură. Presa și site-urile cunoscute din acest județ nu fac decât să ofere conținut care se vinde, chiar dacă acesta nu face cinste Vasluiului.

Avem mulți oameni frumoși, mulți oameni care fac lucruri remarcabile și oameni care merită promovare. Întreg proiectul INFOVaslui.ro se concentrează în jurul acestui obiectiv, iar la ”Taifasuri vasluiene” vor fi promovați oamenii din aceste locuri care trebuie să fie cunoscuți de toată țara.

Vor fi multe materiale frumoase acolo, deci aveți ce citi, mai ales dacă proveniți din aceste zone sau aveți legături în Vaslui.

Îmi vor concentra energia pentru a prezenta cele mai frumoase evenimente și personaje din acest județ care merită o imagine mai bună.

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.