T0

Știu că am scris de mai multe ori acest lucru, dar acum chiar este momentul în care trebuie să fac această schimbare. Acum este momentul T0, momentul în care acest blog redevine blog personal.

Am oprit toate campaniile de publicitate de pe el, toate conturile de autori și voi refuza de acum înainte toate advertorialele clasice. Nu zic că nu o să mai fac campanii de publicitate pe ele, dar la un cu totul alt nivel, scrise de mine, gândite de mine, nu doar advertorial.

M-am gândit în toate direcțiile. Cum să fac această schimbare? Cum să anunț acest lucru? Dacă este cazul de un blog nou sau să-l curăț pe acesta..

Am luat următoarea decizie. De acum înainte redevine blogul meu, blogul lui Alexandru Ababei. Nu șterg nimic din urmă, nu fac alt blog nou. Îmi asum tot ce am publicat, chiar dacă a fost sau nu advertorial. Vreau să luați acest moment ca fiind un nou start, un nou început. Iubesc prea mult brand-ul AlexScrie și acest frumos website ca să-l mai duc în direcția de publicație plină de spam și advertoriale.

M-am reîntors! Să ne citim cu bine!

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.