Sutien pentru bărbați

Abia am terminat de citit un articol care mi-a provocat acel nerv care te face să deschizi new-post-ul în WordPress. Japonezii vor lansă în luna februarie o serie de lenjerie intimă pentru bărbați. Nu e nimic wow până aici. Urât este că japonezii nu știu să facă diferența între lenejerie de bărbați și lenjerie de femei.

Colecția din imaginile de mai jos este realizată de Wish Room Men și arată exact ca lenejeria femeilor. Nu diferă nici culorile, nici materialul, dar nici design-ul. Sper să nu devină ceva normal să porți chestiile astea.

Observ o tendință de femininizare a bărbaților în ultimul timp. De vreo 2 ani a apărut moda cu rasul pe picioare. Apoi au apărut tricouri și pulovere cu decolteuri cât mai mari, apoi colanții pentru bărbați (un fel de pantaloni pană, numai că stau strâmți pe tot piciorul, nu doar de la genunchi în jos). Ce se întâmplă? Sunt de acord că trebuie să avem și noi grijă de noi, dar totuși, există o limită pe care nu trebuie să o depășim. Nu sunt departe zilele când vom întâlni pe stradă băieți cu ruj pe buze.

5 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.