Super-Bloggerul

lionEste un tip prin blogosferă care rupe limba română în două, e un Vanghelie a blogosferei. Amuzant este că o arde blogger, nu are 3 luni de când și-a deschis blogul dar a început să dea sfaturi despre cum se face blogging, analizează bloguri, ceva de speriat, zici că este blogatu 2 versiunea beta.

Pentru că nu-l am la inimă, nu îi vizitez foarte des blogul, dar astăzi am intrat, din pură întâmplare (mare greșeală) și am văzut toate minunățiile. Este blog dar nu ai ce citi acolo, nu spun asta pe un ton de sus pentru că nu-mi permit, am blogul cu foarte puțin timp înaintea lui, mai pupat în dos este el pentru că are prieteni mai cretini, lingăi care au știut să se pună bine cu alții prin același procedeu: pupat în dos.

Are peste 20 de ani dar o face pe victima, toate sunt justificate prin numărul de clase pe care le are. Deși am 15 ani, am mai multe clase ca super bloggerul de care scriu. Aștept în viitorul apropiat cretinisme gen „cum să faci blogging” sau „cum să ajungi un super blogger” (așa ca el) din partea lui.

Nu vreau să dau nume, nu vreau să se simtă nimeni, asta am simțit că trebuie să scriu, nu sunt hater.

6 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.