Ce sunt protezele dentare si care sunt avantajele acestora?

Atunci cand din cauza a diferiti factori dintii naturali cad, solutia la care cele mai multe persoane recurg este proteza dentara. In special cei care au avut boli grave ale cavitatii bucale ce au avut ca rezultat pierderea tuturor dintilor, dar si cei mai in varsta opteaza pentru acest accesoriu medical menit sa le imbunatateasca viata.

Cauzele pierderii dintilor difera de la o persoana la alta. Spre exemplu, acestea pot fi urmari a unor accidente, a diverselor probleme ale sanatatii orale sau pur si simplu cad in mod natural. In cazul in care vreunul dintre voi s-a confruntat cu acest lucru deloc placut, cu siguranta medicul stomatolog la care ati apelat v-a indicat sa folositi o proteza dentara.

clinica-stomatologica-dr-serban-bucuresti-large

Acestea sunt, de fapt, un fel de inlocuitor al dintilor naturali. Protezele sunt produse din rasina acrilica, care este un plastic special pentru a le crea, sau, in unele cazuri si un metal usor. De obicei, lucrarea finala se aseamana izbitor de mult cu dintii naturali si prea putini isi dau seama ca porti proteza.

Eu am deja ani buni de cand o folosesc si ma declar multumita. La inceput nu eram deloc obisnuita, dar intr-un timp foarte scurt m-am acomodat si acum nici nu ma mai gandesc la asta.

Trebuie avut in vedere un aspect foarte important atunci cand vrei sa iti faci si tu o proteza dentara: sa apelezi la un doctor specializat capabil sa iti ofere cea mai buna lucrare.

De ce spun asta? Pentru ca, pana sa ajung sa imi fac o proteza care sa mi se potriveasca, a trebuit sa caut pentru un timp indelungat un doctor care sa faca o treaba cu adevarat buna. Dupa multe cautari si umblaturi, m-am hotarat pentru proteza dentara de la drserban.ro.

Auzisem de la o cunostinta mai indeparata ca are si ca ii prieste, de aceea m-am decis sa incerc si eu. Eram satula sa aud diferite cazuri si situatii prin care au trecut unii pacienti ai clinicilor neserioase. Aceste lucrari fie ii deranjau, fie nu ii caracterizau, fie ii faceau sa para caraghiosi si mai ales, se vedea de la distanta ca nu-s dintii lor naturali.

Chiar sunt multumita de proteza dentara de la drserban.ro. De cand o port, mananc mult mai bine si ma simt mult mai bine. Nu mai trebuie sa refuz mesele in oras cu diferite cunostinte sau iesirile in locuri selecte alaturi de sotul meu.

Mi-am recapatatincrederea si, mai mult decatatat, pot rade cu gura pana la urechi fara sa maingrijorez ca mi-ar observa cineva dantura.

Exista mai multe tipuri de proteze: totale sau partiale, superioare si inferioare. Pentru ca mie nu imicazuseratotidintii, doctorul mi-a recomandat sa optez pentru una partiala, ceea ce am si facut de altfel. Probabil te intrebi care e diferenta intre cele doua tipuri.

Daca cea totala este pentru persoanele care nu mai au niciun dinte natural, cele partiale au fost create pentru cei care au dantura incompleta. Aceasta permite mentinereadintilorramasi in mod alineat, si, de asemenea, impiedica deplasarea dintilor naturali.

Daca ai ajuns in punctul in care ai nevoie de o proteza dentara, te sfatuiesc sa iti faci o programare la medicul dentist pentru a remedia situatia.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.