Sunt Foarte Multe Jocuri Tari Pe Android Market

despicable-me-minion-rushIeri mi-a venit așa un chef să mă joc încât am pus mâna pe tabletă și am început să downloadez orice joc care-mi atrăgea atenția de pe Android Market. Înainte de asta rămăsesem fără internet și eram sătul să-i sun pe cei care se ocupă cu asta și să aud tot felul de scuze penibile așa că am început să joc două jocuri downloadate de un amic ultima dată când a trecut pe la mine.

Am jucat Temple Run vreo jumătate de oră, apoi Fast Racing. De Subway Surf, Vector, Highway Rider, iStunt2 și Truck Parking 3D eram deja plictisit. Cred că acela a fost momentul când mi-am dat seama că trebuie neapărat să-mi descarc câteva jocuri, în caz că rămân iar fără internet ori curent.

Am căutat frumușel pe Google câteva topuri cu jocuri pentru tablete și am început să descarc. Sunt tare mândru că am găsit câteva jocuri cu o grafică destul de ok. Mi-am descărcat 8 Ball Pool, Cut the Rope, Death Tour, D-Day, Minion Rush și Rise of Glory, iar acesta este doar începutul. Sunt foarte multe jocuri care merită jucate, jocuri care îți ocupă destul timp și este tot ce ți-ai dori într-o seară plictisitoare în care nu poți ieși afară din cauza vremii.

Acum mi-am dat seama că o tabletă înseamnă mult mai mult decât credeam eu. Sunt jocuri și aplicații absolut uimitoare care așteaptă a fi descărcate.

Până acum mă rezumam să folosesc tableta doar atunci când urmăream filme ori seriale online. Apropo de seriale, sunt la episodul 16 din sezonul al doilea din Prison Break. Nu mi se pare un sezon atât de slab cum vorbește lumea.

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.