Studenti: Work and Travel USA

Work and Travel USA sta pe limbile a multor studenti din orasul unde la randul meu sunt si eu student. Din cate stiu eu acest program este un schimb cultural international al Departamentului de Stat al Statelor Unite ale Americii, care permite studentilor la zi din diverse tari ale lumii sa mearga in vacanta de vara in Statele Unite pentru a lucra si a calatori. Principalul scop al programului Work and Travel este acela de a familiariza studentii straini cu viata si cultura Americii moderne si de a da posibilitatea locuitorilor Statelor Unite ale Americii sa inteleaga alte culturi.

news_art_image142

Este o sana unica de a intalni cultura americana, de a descoperi America, de a vizita orasele preferate si a muncii pe perioada vacantei de vara pentru a castiga banii investiti in program si a calatori prin locuri de neuitat; oportunitatea de a exersa limba engleza si a o imbunatati gratuit; sansa de a castiga o noua perspectiva asupra vietii, intelegerea culturii de business, castigarea experientei de munca internationala; experimentarea unor situatii neobisnuite, castigarea unor abilitati necesare traiului zilnic; posibilitatea de a lega prietenii cu studenti Work and Travel din diverse tari; castigarea independentei si a maturitatii.

Verisorul meu a fost plecat cu acest proiect pe tot parcursul verii trecute. Spune ca a fost o experienta chiar necesara si ca o sa faca tot posibilul pentru a pleca si in aceasta vara. A lucrat ca chelner la barul unei piscine de vis si a interactionat cu foarte multe tipuri de oameni: de la oameni obisnuiti, pana la milionari, chiar si actrite de filme xxx online, dansatoare in cluburi de noapte.

Chiar mi-as dori sa trec si eu printr-o experienta de genul, anul viitor nu voi mai sta pe ganuri si voi face tot posibilul sa ma bucur si eu de America.

articol scris de o cititoare

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.