Ștrandul din Vaslui, un loc infect

Nu este primul incident de acest fel în acest bazin nenorocit. Câte persoane trebuie să-și mai piardă viața pentru a se face ceva cu acest ștrand? Chestia este că acest loc care nu ar trebui să mai funcționeze în aceste condiții aduce bani, iar asta îi face pe cei din conducerea lui, adică Primăria, să nu acționeze în niciun fel.

Nu se va face nimic nici acum, nici data viitoare când se va mai întâmpla ceva asemănător (pentru că sigur se va mai întâmpla). Salvamarii nu știu cum să acționeze, ei sunt pe treaba lor.

Acest bazin a fost făcut pe vremea lui Nicolae Ceaușescu pentru sportivii profesioniști.

Apa din acest bazin este infectă, așa se explică de ce nu a observat nimeni că un copil de 14 ani zace la fundul lui. Din acest motiv, zeci de vasluieni iau an de an diferite boli de piele de acolo. Pentru unii, acel loc este locul unde își fac baie. Locul este infect!

Nu am fost niciodată acolo. Nu este singurul loc unde te poți bălăci, dar cu siguranță este cel mai ieftin din oraș pentru că nu sunt condiții. Odată intrat acolo riști să te îmbolnăvești sau să mori fără ca nimeni să fie tras la răspundere.

Dumnezeu să-l ierte pe Dănuț!

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.