AlexScrie.Ro

Steaua – Chelsea 1-0

steauaSteaua a reușit să câștige meciul din această seară, exact cum am scris și eu în articolul precedent, dacă îmi aduc bine aminte, atunci când Steaua a reușit calificarea în fața celor de la Ajax. Forma bună a românilor și cei 55k oameni prezenți pe Național Arena au făcut din Chelsea o echipă mediocră, o echipă de locurile 1-3 în România, părerea mea.

Credeam în această victorie, deși dacă era să pariez, aș fi paria pe o victorie a englezilor. Așadar, Steaua s-a impus în fața celor de la Chelsea cu scorul de 1-0, singurul gol al partidei a fost marcat de Raul Rusescu. Ca să vă dovedesc că nu mănânc ceea ce s-a găsit în tartele de la Ikkea, citiți acest articol (link), articol în care am scris clar, negru pe alb că Steaua o să treacă de Chelsea, primul pas a fost făcut, rămâne de văzut ceea ce se va întâmpla la ei acasă.

Este greu, dar nu imposibil. Steaua joacă un fotbal frumos, sunt puternici și se găsesc bine în teren, pot bate Chelsea încă odată. Acum o să ziceți că sunt stelist și că oricum singurul gol a fost marcat din penalty, ce mare șmecherie.

Nu, nu sunt stelist, echipa mea de suflet este FC Vaslui pentru că este echipa care duce numele orașului în care trăiesc din ce în ce mai sus în fotbal, nu aș putea ține cu o altă echipă, așa cum știu că fac alții, unii prieteni cu mine. 2 la mână, nu contează cum a fost marcat golul, cert este că s-a muncit și la acea fază, penalty-le nu s-a făcut singur și nici nu s-a transformat singur.

comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • daca FC Vaslui nu a reusit sa duca numele mai departe si sa se califice macar Steaua sa o faca , desi as fi vrut mai mult ca vasluienii sa fi ajuns acolo.

  • Nici o echipa din RO nu scotea rezultatul asta in afara de Steaua… hai sa fim seriosi.. ce vaslui sau CFR…A luat CFR de la Inter de nu au stiut ce se intampla… Asta e nu au experienta..

    Oricum felicitarii Stelei.

    • Hai să nu uităm faptu’ că CFR a învins Manchester United pe Old Trafford. N-or fi jucat Manchester la capacitate maximă, dar a fost totuşi o performanţă notabilă.

  • A jucat mai bine cu Ajax, dar Chelsea e Chelsea.Daca nu aveam aparare si atac, ne puteau da gol imediat.Oricum nu am ce sa reprosez, meciul mi-a placut.Acum astept meciul de la Londra.

  • Sa speram ca vor mai reusi inca un meci bun, daca dau un gol e posibil sa avem o sansa, dar…eu inca zic ca sansele sunt 70 30 pentru englezi la calificare

arhivă

%d blogeri au apreciat: