Steaua – Chelsea 1-0

steauaSteaua a reușit să câștige meciul din această seară, exact cum am scris și eu în articolul precedent, dacă îmi aduc bine aminte, atunci când Steaua a reușit calificarea în fața celor de la Ajax. Forma bună a românilor și cei 55k oameni prezenți pe Național Arena au făcut din Chelsea o echipă mediocră, o echipă de locurile 1-3 în România, părerea mea.

Credeam în această victorie, deși dacă era să pariez, aș fi paria pe o victorie a englezilor. Așadar, Steaua s-a impus în fața celor de la Chelsea cu scorul de 1-0, singurul gol al partidei a fost marcat de Raul Rusescu. Ca să vă dovedesc că nu mănânc ceea ce s-a găsit în tartele de la Ikkea, citiți acest articol (link), articol în care am scris clar, negru pe alb că Steaua o să treacă de Chelsea, primul pas a fost făcut, rămâne de văzut ceea ce se va întâmpla la ei acasă.

Este greu, dar nu imposibil. Steaua joacă un fotbal frumos, sunt puternici și se găsesc bine în teren, pot bate Chelsea încă odată. Acum o să ziceți că sunt stelist și că oricum singurul gol a fost marcat din penalty, ce mare șmecherie.

Nu, nu sunt stelist, echipa mea de suflet este FC Vaslui pentru că este echipa care duce numele orașului în care trăiesc din ce în ce mai sus în fotbal, nu aș putea ține cu o altă echipă, așa cum știu că fac alții, unii prieteni cu mine. 2 la mână, nu contează cum a fost marcat golul, cert este că s-a muncit și la acea fază, penalty-le nu s-a făcut singur și nici nu s-a transformat singur.

9 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.