Steaua – Ajax: Calificare!

steaua-a-curatat-cu-ajaxLe-am spus câtorva colegi aseară să nu parieze pe CFR pentru că au un meci mult prea greu, italienii sunt băieți deștepți, știu cum să procedeze într-o astfel de situație, dar nimeni nu a vrut să mă înțeleagă, cunoșteam echipa Interului de la meciul cu Vaslui.

În schimb, le-am spus tuturor celor care m-au întrebat să pună cu încredere bilete pe Steaua pentru că va face un meci mare și se va califica, așa s-a și întâmplat, Steaua a făcut un meci perfect, a șters cu Ajax pe jos (că și așa este numele unui produs de făcut curățenie). Îmi pare rău că nu am rezistat să mă uit la meci, mai aveam ceva treabă în online și după a trebuit să mă culc pentru că astăzi am foarte mult de învățat, dar promit să revăd meciul, o să mi-l descarc pe tabletă într-o seară.

Bineînțeles, acum toate ziarele de știri scriu tot felul de titluri penibile, gen „Miracol, Steaua s-a calificat după o minune!”. Nu este nici o minune, Steaua are echipă și antrenor care a știu să-i pregătească atât fizic, cât și psihic.

Nu mă înțelegeți greșit, nu sunt suporterul Stelei, dar când vine vorba de vreo luptă cu străinii, sunt alături de ei pentru că sunt ai noștri. Oricum, trebuie să recunoaștem că este cea mai bună echipă din campionatul nostru, singura care joacă puțin fotbal, nu miuța.

Tătărușanu a făcut un meci mare, la fel ca toată echipa, dar este singurul fotbalist de la care nu mă așteptăm să joace în acest fel, nu-mi pare un portar sigur.

Da, eu am crezut în calificare!
Trecem și de Chelsea!
*sursa imagine: arhiblog.ro

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.