Stațiunea balneară Băile Felix

Avem foarte multe frumuseți în țara noastră. Chiar dacă mulți dintre noi alegem să vizităm frumusețile străinilor atunci când vine vorba de concedii, suntem destui români care nu au văzut tot ce este de văzut în țara noastră.

baile_felix

Băile Felix este printre principalele atracții când vine vorba de concediu în România. Frumusețea din acel loc și tratamentele care se fac acolo îi atrag ani la rând pe turiștii din țară și din străinătate. Stațiunea aflată în județul Bihor la 9Km de Oradea.

Ce oferă Băile Felix defapt?

Această stațiune oferă o bază bogată de tratament, dar și numeroase ștranduri și băi termale. Stațiunea este cunoscută și recomandată de fiecare turist ce își petrece măcar un concediu acolo.

Băile Felix reprezintă a doua cea mai mare stațiune balneară din România, după litoralul Mării Negre. Este fără discuții o atracție turistică a României și trebuie vizitată de fiecare amator de excursii și concedii din România.

Când vine vorba de cazare, stațiunea stă foarte bine și din acest punct de vedere. M-am interesat zilele trecute de ceva cazare în stațiune și am găsit mai multe oferte. Prețurile sunt foarte ok în comparație cu ce se oferă.

Eu încă nu am reușit să ajung acolo, chiar dacă am vizitat foarte multe locuri din România. Știu destul de multe lucruri și am auzit foarte multe vorbe de bine despre acea stațiune și am de gând să ajung cât mai curând acolo. Asta chiar dacă ar însemna să renunț la mare într-o vară. Până când o să am plăcerea de a ajunge și pe acele meleaguri și a redacta un articol despre Băile Felix și concediul acolo din propria experiență, aș vrea să aud părerile voastre (a celor care au fost acolo) despre stațiune. Știu că sunt foarte mulți români care merg ani de-a rândul acolo.

2 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.