Soluții de securitate a locuinței tale

Nu am trecut prin foarte multe întâmplări cu furturi și spargeri de casă, dar am citit destul de mult despre asta pentru că m-a interesat modalitatea hoților de a ataca, mai mult pentru a-mi apăra propria locuință. Ideea este că nici cei care recurg la astfel de practici mai puțin legale nu sunt chiar niște persoane care nu au deloc materie cenușie, ba dimpotrivă, unii dintre ei sunt cu mult mai intelegenti decât unele persoane cu funcții impresionante. Citeam că furatul este un stil de a trăi, cei care practică aceste obiceiuri sunt dependenți de adrenalina din timpul acestui act ilegal, iar ei nu pot renunță la acele sentimente nici după foarte mulți ani. Într-un documentar urmărit, un deținut urmărea senzațiile pe care le avea când intră într-o casă străină, când caută prin dulapurile și birourile celor pe care-i fură, el descria asta într-un mod absolut ciudat, îi plăcea enorm ceea ce făcea, spunea că nu se compară cu nicio altă senzație.

Pentru a ocoli astfel de povești, cel mai bine este să fim preventivi și să căutăm cât mai multe soluții de siguranță când vine vorba de apartamentul nostru. Primul pas este achiziționarea unei uși metalice de calitate înaltă, pot fi găsite astfel de uși pe site-ul www.nyos.ro, prețurile sunt accesibile pentru orice clasă socială. Apoi cred că este important și să punem niște grilaje metalice la geamuri, astfel încât cel care dorește să-ți violeze casa să nu se poată strecura prin el, dar nici să nu le poată tăia cu un simplu flex sau mai rău, o pânză de bomfaier. Camerele video sunt și ele o soluție, dar nu oricine își poate permite o astfel de investiție.

usa_front

Trebuie să gândim simplu, dacă ușa este bazată, iar geamurile sunt aparate de un grilaj puternic, cum ar mai putea un hoț să-ți spargă locuința? Soluții ar fi, dar foarte SF și care ar dura foarte mult timp. Cei care practică această „meserie” aleg prada cea mai ușoară, care poate fi furată în timp cât mai scurt. Atacurile la o casă păzită foarte bine sunt extrem de puține spre deloc, nu mulți își urmăresc cu atenție ținta ca să poată pune la cale un plan astfel încât să treacă peste barierele tale împotriva lor.

Ușile de lemn sau cele din materiale ieftine sunt foarte ușor de spart, iar acest lucru trebuie știut de toată lumea. Consider că cei care se plâng că le-a fost spartă casă și au măsuri de prevenție 0 sunt niște persoane inconștiente. Trecutul ar fi trebuit să ne învețe pe toți să ne păzim spatele. Lumea este în stare să facă lucruri oribile în luptă pentru bani, iar omenia dispare de la an la an. Furturile se înmulțesc, hoții la fel, soluțiile de prevenție se îmbunătățesc odată cu timpul, de ce să nu avem grijă de locuința noastră? De ce să le oferim hoților o pradă ușoară? Cu cât ei întâlnesc mai multe pierdici în jurul căminului tău, cu atât ei vor sta mai departe. Toți aleg lucrurile simple.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.