Sfaturi: Cum să alegi cadoul perfect pentru persoanele dragi?

Pentru că vine perioadă în care toată lumea aleargă după cumpărături, iar nimeni nu știe ce cadouri să mai cumpere pentru cei apropiați, online-ul vine cu tot mai multe soluții în această direcție. Mă bucur foarte mult când văd proiecte frumoase în acest mediu și cred cu tărie că suntem pe drumul cel bun, chiar dacă nu reușim să acoperim conținutul prost creat de mare parte din români și modul în care unii folosesc internetul în cel mai inutil mod posibil. Dar despre educația online și de ce nu o să fim prea curând la fel ca alte țări, chiar și în mediul online, o să scriu într-un articol viitor. Acum suntem aproape de sărbători și nu prea aș vrea să ating subiecte politice și latura mea mai puțin calmă care mă face să presar venin printre rânduri.

Cadourile, din punctul meu de vedere, ar trebui să fie cât mai reprezentative și să bucure persoana care îl primește pentru o perioadă mai lungă de timp. Apropo de acest aspect, acest lucru l-am făcut și noi în asociația de studenți, am preferat să facem cadouri mai valoroase, cu un impact mai mare și cu o bucurie asupra lor din partea celor care primesc cele dăruite de noi pentru o perioadă mai lungă de timp sau chiar pentru toată viața. Gândește-te la cadoul pe care îl oferi să nu provoace un simplu zâmbet sau o stare de bine pentru câteva ore, ci să fie de un real folos chiar și în viitor. Cu cel mai bun exemplu pot veni din experiența din asociație-am ales să ne implicăm în construirea unei case a unor persoane dezavantajate din punct de vedere financiar, ci nu doar să umplem niște pungi cu dulciuri și jucării și să mergem la niște copii sărmani, așa cum procedează majoritatea în această perioadă. De casă se pot bucura foarte mulți ani de acum încolo, de dulciuri.. doar atâta timp cât le mestecă.

Și chiar dacă alegi să cumperi un produs dintr-un magazin, încearcă să te gândești la nevoile acelei persoane pentru că își va aminti de tine de fiecare dată când va avea nevoie de produsul achiziționat de tine pentru ea. De exemplu, pentru femeia de lângă tine sau chiar soră, mamă, cumnată sau orice fel de rudă de sex feminin, poți achiziționa niște Rochii Liu Jo pentru că poți fi sigur că le va purta la anumite evenimente sau chiar la activitățile de zi cu zi.

Sau mai simplu decât atât, pune-te în pielea celui căruia îi dăruiești tu un cadou. Sunt convins ca ai vrea să primești un lucru de care ai nevoie sau de care să te folosești cât mai des. Adică, acum să fim realiști, de câte ori am zâmbit doar din bun simț la cadouri primite din partea celor apropiați nouă pentru că nu erau lucruri care să ne folosească?

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.