Servicii de optimizare seo – importanta platformelor de social media

Facebook
Daca afacerea dumneavoastra nu detine inca o pagina de Facebook, cu siguranta este momentul sa va ocupati de acest lucru. Facebook reprezinta un canal exceptional de distribuire a continutului pe care il promovati. Este uimitor la cat de multe persoane puteti ajunge intr-un timp extrem de scurt. De fapt, va puteti crea o retea de clienti si posibili clienti cu care sa tineti legatura periodic postand sfaturi, mesaje, promotii, oferte speciale etc. Serviciile complete de optimizare seo de azi trebuie neaparat sa aiba in vedere si platformele de socializare. La minim 25 de likuri deja va puteti crea un cont de companie.

Twitter
Daca Facebook este o platforma excelenta pentru a va interconecta cu oameni care va cunosc intr-un mod sau altul, Twitter reprezinta o platforma care poate directiona mesajele dumneavoastra spre oameni care nici nu au auzit de dumneavoastra.

Linked In
Este site-ul firmelor si corporatiilor in materie de Social Media. Este excelent pentru crearea retelelor Business To Business, precum si pentru a atrage noi resurse umane. Profilul de pe Linked In reprezinta CV-ul dumneavoastra online ce contine recomandari de la persoane cu care ati colaborat in trecut.

Google Plus
Exista utilizatori care subestimeaza puterea acestei platforme, dar o firma de servicii de optimizare seoagency.ro seo cu abordare holistica va poate demonstra ca nu este asa. Google a realizat cateva cercetari amanuntite inainte de a lansa proiectul Google Plus, iar beneficiile sunt semnificative.

Pinterest
Daca firma dumneavoastra vinde produse (in special alimente, articole de imbracaminte sau obiecte de arta) aveti nevoie de Pinterest. Stim cu totii ca o imagine face cat o mie de cuvinte, iar un avizier virtual al produselor pe care le comercializati are o multime de beneficii pentru afacerea dumneavoastra. Un truc venit din partea serviciilor de optimizare seo este sa investiti intr-un aparat foto bun si sa pozitionati produsele intr-o lumina buna care sa fie atractiva pentru potentialii clienti.

Blogul
Ca firma de servicii de optimizare seo stim ca blogurile necesita timp. E nevoie de timp pentru a elabora continut de calitate care sa atraga interesul pentru celor care va urmaresc. Dar este important sa incercati sa postati minim 1-2 articole pe luna. Daca acestea sunt optimizate din punct de vedere seo, firma dumneavoastra va avea de castigat pentru ca blogul va genera mai multe vizite, dar si timp indelungat petrecut pe site. Iar Google apreciaza acest lucru.

Daca nu aveti timp sa scrieti pe blog exista doua posibilitati:
a) sa renuntati la ideea unui blog caci este destul de neplacut (si dubios) sa detineti un blog pe care apar doua articole pe an

b) sa angajati o firma de servicii de optimizare seo care va poate ajuta in conceperea textelor

exseo1

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.