Servicii de pompe funebre in Bucuresti non stop – unde poti solicita servicii pentru organizare

Moartea nu vine intrebata, nu face selectie. Batranii spun ca omul de cand se naste este dator cu o moarte. Asadar, inevitabil, un astfel de moment trist intervine in vietile noastre numaidecat. Aparte de profunda tristete ce defineste astfel de clipe, avem nevoie de servicii de specialitate.

Fata de alti ani in care serviciile funerare poate ca erau optionale, acum acestea sunt negresit o alegere buna. Ai nevoie de conditii optime de manipulare a defunctului, de conditii de igiena si siguranta privind transportul acestuia si tot ce tine de organizarea inmormantarii. Daca esti din capitala solicita servicii de pompe funebre in Bucuresti non stop de la Adysim.

Primul pas, primul ajutor

Imediat dupa deces timpul devine un inamic pentru ca sunt multe de facut, de pus la punct. Conform traditiilor crestine trupul neinsufletit este tinut maxim 3 zile pana cand sa aiba loc si inhumarea, fie ea clasica inmormantare, fie incinerarea. Ai nevoie de ajutor pentru pregatirea defunctului, cat si pentru a organiza evenimentul funerar sau pentru a pune la punct actele necesare.

De birocratia impusa in acest domeniu si nu numai se poate ocupa cu succes echipa Adysim – agentie de pompe funebre cu pagina de prezentare Servicii-funerare-nonstop.ro. De aici pot fi solicitate toate tipurile de servicii necesare: transport, toaletare, repatriere, inclusiv de aici pot fi alese articolele funerare precum sicrie, cruci si altele. Imediat dupa deces, prin colaborarea cu un medic, poate fi obtinuta si constatarea decesului.

Ai timp sa alegi minutios agentia de pompe funebre?

In astfel de momente mai ai timp sa cantaresti ofertele agentiilor de profil? Pentru ca esti presat de timp si nu numai, vei face o selectie din acest punct de vedere. Mai apoi tine cont de partea financiara. Costurile serviciilor de acest tip pot fi cu atat mai mari cu cat personalizezi cererile. Poate ca mai avantajos este sa alegi pachetele de servicii si deci nu pe cele individuale.

La Adysim cei interesati pot opta pentru servicii diverse si pachete de servicii la fel de diverse. Exista pachete de servicii de lux, cele premium, cele standard sau economice. Preluarea poate avea loc de acasa sau dintr-o unitate spitaliceasca.

Ce sa nu uiti sa ceri de la agentia de pompe funebre

Chiar si cand vorbim de un buget restrans, de sume mici de bani de care dispui pentru a pune la punct tot ce tine de inmormantare de unele lucruri nu te pot dezice. La sicriul ales trebuie sa alegi o cruce de preferat in acelasi stil si culoare cu sicriul. Aceasta va fi inscriptionata. Alege cel putin o coroana de flori.

Din ratiuni practice, ce tine de parastas poate fi comandat de asemenea prin firma cu care colaborezi – cel putin la Adysim ai oferte pentru pachete de mancare de post sau nu.

Contact:

  • 0731 639 210
  • 0768 639 219
  • [email protected]
  • Sos. Colentina 375 & 379
  • Bd. Eroilor 90A – Voluntari
  • Sos. Bucuresti-Urziceni 193, Afumati – Ilfov
  • Str. Codalbitei 43, Bucuresti, sector 2

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.