Service Emag: Router Nou

okDupă exact o săptămână, routerul pe care l-am trimis celor de la emag în reparații a ajuns înapoi la mine, mă refer la model că nu mai era nimic de făcut cu cel vechi, așa că mi-au trimis unul nou. Dacă tura trecută am avut câteva probleme la instalare, de această dată totul a mers uns, nu a durat mai mult de 5 minute.

Mă declar mai mulțumit ca data trecută, acum am făcut eu totul, am modificat userul și parola după bunul plac, acum nu mai poate nimeni să se conecteze la internetul oferit de mine dacă nu știe parola. Despre cei de la emag, numai cuvinte de laudă, m-au ținut la curent de fiecare dată când se întâmpla ceva cu routerul meu. Am aflat totul prin mail, am știut când a fost analizat produsul, ce probleme a avut și când îl primesc înapoi.

Odată cu routerul a venit și internetul, din nou am avut probleme cu firma de internet, devine o obișnuință să rămân fără net la fiecare sfârșit de săptămână, exact atunci când am cel mai mult timp și toate sunt roz.

Consider că mi-am justificat absența prin acest articol, sper că nu s-a simțit absența mea, o să încerc să recuperez în weekend, dacă o să am internet, desigur. În rest, revenim la normal, 1-2 articole pe zi.

Voi ce ați mai făcut? Este destul de greu să te reacomodezi cu totul, să citești tot ce ai pierdut și să fii din nou la curent cu cele petrecute în online în absența ta.

7 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.