Serialele turceşti sunt pe val

Nu obişnuiesc să mă uit foarte des la tv însă nu am putut să nu observ faptul că serialele turceşti predomină televiziunea. În afară de turcii de la Kanal D care au acaparat publicul cu seriale precum Feriha, Suleyman Magnificul, Yaman sau Trădarea am văzut că si cei de la Pro Tv au început să difuzeze un serial turcesc la ora treisprezece.

Ce-i drept e că serialele turceşti au cel mai mare succes pe Kanal D faţă de celelalte emisiuni care mai sunt difuzate de ei. Cel mai clar exemplu este înlocuirea show-ului de talente KidSing cu serialul turcesc Trădarea. Drept dovada, în timp ce KidSing era urmărit de puţin peste 500.000 de oameni, odată cu înlocuirea sa cu Trădarea audienţa în intervalul respectiv s-a dublat ajungând la in jur de 1,1 milioane de români.Oamenii care nu au apucat să vadă episoadele direct pe Kanal D au putut să vizioneze Trădarea online, acest serial turcesc reuşind să aibă mare succes şi în mediul online nu numai pe tv.

tradarea

Presimt că nu vor dispărea prea curând serialele turceşti de pe tv, ba din contră ele iau amploare pe zi ce trece, lucru pe care l-a dovedit şi ProTv-ul prin adăugarea în grila de emisiuni a serialului Puterea Desinului care a stabilit noi recorduri de audienţă. Spre mirarea mea, care nu sunt un fan al serialelor turceşti, publicul din românia a început să le îndrăgească destul de repede, lucru ce a putut fi observat foarte clar în statisticile posturilor care le difuzează. Mă aştept sincer că în viitorul apropiat, dacă lucrurile decurg tot în ritmul acesta, să fie înlocuite tot mai multe emisiuni cu seriale turceşti care ar face audienţă mai mare.

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.