Am Terminat De Urmărit Primul Sezon Din Serialul Arrow

arrow2012Vă spuneam acum ceva timp că am început să urmăresc un serial recomandat de un prieten. Mai devreme am terminat de urmărit și ultimul episod din sezonul 1. Pot spune că Arrow este un serial ce merită văzut. Dacă înainte să urmăresc acest serial nu mă credeam în stare de această performanță, acum am ajuns în stagiul în care vreau să apară cât mai repede cel de-al doilea sezon. Până atunci însă, o să încep să urmăresc alt serial, o să aleg din lista recomandată de voi în comentariile articolelor „Ce filme am mai văzut”.

Cinemagia ne spune despre serialul Arrow:

“Arrow” este o dramă cu supereroi a cărei poveste se învârte în jurul lui Oliver Queen (Stephen Amell), un playboy miliardar care, după ce un naufragiu îl aruncă timp de cinci ani pe o insulă pustie din Pacific, este găsit şi se întoarce în oraşul natal Starling City.

Pe măsură ce începe să se reconecteze cu cei dragi, care l-au crezut mort, Queen este hotărât să îndrepte greşelile din trecut, iar pentru asta îşi creează un alterego, devenind un justiţiar vânat atât de răufăcătorii din oraş, cât şi de autorităţi. Green Arrow şi-a făcut apăriţia şi în “Smallville”, dar aceasta va fi o versiune mai întunecată a personajului. Îmbrăcat ca Robin Hood, înarmat cu un arc, săgeţi, un abdomen demn de Mr. Universe, o grămadă de bani, şi o listă de nume furnizate de către tatăl său decedat, Arrow îşi propune să readucă oraşul la fosta sa glorie în primul rând prin eliminarea corupţiei.

“Arrow”promite scene de acţiune solidă, conflicte interpersonale, mitologie, dar şi romantism şi melodramă. Deşi pentru unii va părea cam siropos, dacă va şti şă îmbine cu credibilitate şi bun gust toate aceste elemente, e foarte posibil să fie un succes. Tu ce părere ai?

Ca să răspund întrebării descrierii făcute de site-ul pentru cinefili: – da, Arrow este un serial de succes!

4 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.