Se lucrează la fizic

Am avut întotdeauna un complex vis-a-vis de forma mea fizică, deoarece am fost mereu mai plinuț, uneori chiar gras. De ceva vreme, mai exact din 9 aprilie, mi-am făcut un stil alimentar ceva mai atent, puțin studiat, dar calculat, pe care-l respect cu succes. Tot de atunci m-am apucat și de merg la sală periodic, de cel puțin 3 ori pe săptămână, uneori mai ies și la alergat în aer liber (îmi face bine și obțin rezistență).

În prima zi de sală, pe cântarul de acolo, aveam 98,5 kg. În momentul în care scriu acest articol am 88,5 kg – 90 kg, depinde de perioada din zi în care mă cântăresc și apa pe care reușesc să o beau până la cântar.

Adevărata provocarea abia a început. Stagnez la această greutate de mai bine de două săptămâni, dar asta nu mă demotivează, ci devin din ce în ce mai atent cu mine și activitatea mea fizică. Nu-mi doresc doar să ating un număr de kilograme, ci doar să scap pentru totdeauna de complexul care m-a urmărit de mic.

Proiectul continuă și am două mari etape. Prima ar fi până în perioada când merg la mare – undeva la sfârșitul lunii viitoare, în care mi-aș dori să arăt mai puțin inestetic și să pot da tricoul jos mai puțin rușinat. A doua ar fi în luna decembrie a anului în curs, când mi-am propus să ating cea mai bună formă a mea, pe care, bineînțeles, să continui să o lucrez.

Postez poze din cele 3 etape abia atunci când nu îmi va mai fi rușine cu forma mea fizică și din acel punct voi fi în stare să dau și anumite sfaturi pe care eu le-am aplicat și au mers.

Trebuie să te simți bine în pielea ta, indiferent de modul în care arăți e doar un clișeu ipocrit.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.