Scumpiți prețul serviciilor de publicitate oferite?

Am fost astăzi să iau apă din același loc de unde iau de câțiva ani buni. Mergem la o sifonărie din oraș care încă rezistă datorită apei curate și a serviciilor ireproșabile. Omul de acolo îți face poftă de apă de fiecare dată când îl vizitezi. Îți explică cu multă pasiune cât de important e să bei apă, ce apă să bei, ce conține apa și ce înseamnă cu adevărat o apă curată.

Astăzi mi-a spus că de la 1 Aprilie se va scumpi și litrul de apă cu 50 de bani. Suma nu-i mare, dar se cunoaște la cantități mai mari. Asta nu mă va face să schimb locul de unde iau apă și nici nu mă va influența să cumpăr apă îmbuteliată. M-am obișnuit cu sifonul și apa semi-minerală pe care o beau de câțiva ani.

Întrebarea este alta. Dacă toate se scumpesc, inclusiv apa, scumpesc și eu serviciile pe care le ofer?

Înțeleg că prețurile din online au rămas relativ la fel, mă refer aici la domenii și găzduire. Înțeleg și că prețul pentru serviciile de content writing și le stabilește fiecare în funcție de experiență și volum, dar la fel de bine înțeleg și că noi cu aceeași bani va trebui să ne menținem stilul de viață de dinainte de scumpiri. În cazul acesta, cum facem cu prețul serviciile de publicitate oferite?

Voi scumpiți? Întreb persoanele din domeniu care mai vizitează acest blog.

2 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.