Scriu articole – Content Writing

Chiar dacă nu mai scriu atât de des pe acest blog, asta nu înseamnă că m-am lăsat de scris. Livrez foarte multe articole zilnic și simt că mi-e greu să mă exprim așa cum îmi vine după foarte mult text scris documentat și impersonal. Pentru că dl. Google vizitează destul de des acest blog și postările stau destul de bine în căutări, vreau să-mi fac acest serviciu mai cunoscut.

Așadar, fie că aveți nevoie de descrieri de produse, articole pentru blog, comunicate de presă, recenzii, comentarii de orice fel, cam tot ce înseamnă text, indiferent de nișă, intrați pe pagina de contact a blogului și trimiteți-mi un mail. Putem face treabă bună împreună. Livrez o cantitate importantă de articole într-un timp foarte scurt, practic doar asta fac toată ziua. Pentru modele de texte, search pe acest blog sau discutăm pe mail mai multe detalii.

Putem să lucrăm frumos împreună și pe partea de SEO, am o listă luuungă de bloguri pe care putem posta advertoriale pentru a ridica un proiect online în căutări după cuvintele cheie alese de tine. Chiar dacă nu se mai poartă, eu mai pun și link-uri în sidebar, dacă tu consideri că te ajută, dă-mi de știre și facem să fie bine.

Deocamdată livrez în jur de 15 articole de 500 de cuvinte în fiecare zi. Dacă mă organizez și-mi fac un program de lucru pot ajunge să scriu și 25-30. Chiar dacă scriu de câțiva ani buni, 9 la număr, prețurile mele nu sunt atât de ridicate ca al altor colegi care abia s-au apucat de scris.

Deci, dacă aveți nevoie de serviciul de content writing, advertoriale, creare website-uri, bloguri, Social Media sau tot ce ține de marketing online, îmi puteți scrie și vedem cum putem colabora.

Fără comentarii

  1. Pingback: Vreau template nou pe blog - AlexScrie.Ro 5 octombrie 2020

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.