Scrie Părerea Ta Despre Mine

feedbackNu mai știam ce să scriu pe acest blog și m-am gândit să mă uit puțin peste el, unde mai am de lucrat și pe ce ar trebui să mă bazez mai mult, bine am făcut. Am descoperit că pagina „Despre” a acestui blog are content dar nu cu diacritice sau cum îmi place mie să spun – diacriticat. Am modificat repede acea pagină și acum rămâne să mai adun câte ceva, tot pentru acel loc. Vreau să primesc cât mai multe păreri de-ale vostre legate de mine, verde-n față, să spuneți ce părere aveți până acum despre mine, cum vă place blogul și unde ar trebui să mai lucrez (atât la blog, cât și la mine).

Asta nu înseamnă că mă voi și schimba după placul vostru, dar doar vreau să aud ce părere au alții despre mine, mereu mi-a plăcut să știu ce impresie am creat și cum sunt văzut de oameni, uneori mă pun în pielea altcuiva și încerc să îmi imaginez cum sunt văzut. Bineînțeles că niciodată nu voi fi cum vor cei din jurul meu pentru că niciodată nu poți ști în cine să ai încredere, iar eu sunt o persoană, nu o bucată de plastilină să fiu modelat de fiecare după bunul plac.

Vreau să spun încă de la început că nu am de gând să public pe acea pagină numai cuvinte de laudă sau cuvinte frumoase la adresa mea (sper eu să fie și din astea), ci și celelalte păreri, mai puțin roz.

Vă rog să mă ajutați și de această dată, mulțumesc anticipat!

2 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.