AlexScrie.Ro

Scrie Părerea Ta Despre Mine

feedbackNu mai știam ce să scriu pe acest blog și m-am gândit să mă uit puțin peste el, unde mai am de lucrat și pe ce ar trebui să mă bazez mai mult, bine am făcut. Am descoperit că pagina „Despre” a acestui blog are content dar nu cu diacritice sau cum îmi place mie să spun – diacriticat. Am modificat repede acea pagină și acum rămâne să mai adun câte ceva, tot pentru acel loc. Vreau să primesc cât mai multe păreri de-ale vostre legate de mine, verde-n față, să spuneți ce părere aveți până acum despre mine, cum vă place blogul și unde ar trebui să mai lucrez (atât la blog, cât și la mine).

Asta nu înseamnă că mă voi și schimba după placul vostru, dar doar vreau să aud ce părere au alții despre mine, mereu mi-a plăcut să știu ce impresie am creat și cum sunt văzut de oameni, uneori mă pun în pielea altcuiva și încerc să îmi imaginez cum sunt văzut. Bineînțeles că niciodată nu voi fi cum vor cei din jurul meu pentru că niciodată nu poți ști în cine să ai încredere, iar eu sunt o persoană, nu o bucată de plastilină să fiu modelat de fiecare după bunul plac.

Vreau să spun încă de la început că nu am de gând să public pe acea pagină numai cuvinte de laudă sau cuvinte frumoase la adresa mea (sper eu să fie și din astea), ci și celelalte păreri, mai puțin roz.

Vă rog să mă ajutați și de această dată, mulțumesc anticipat!

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • Vad ca nu ti-a comentat nimeni articolul asa ca sunt primul :).
  Sincer mie unul imi place blogul tau si chiar nu stiu cum ai timp sa scrii in fiecare zi sau cel putin la 2 zile. In rest am o parere extrem de buna despre acest blog. Putem face un parteneriat? sau link exchange? Astept un mail. Succes in continuare!

 • Nu am să-ți spun ce „blogger bun ești” și nici că „ești cel mai tare”. Astfel de chestii ți le poate spune oricine ar vrea să îți lase o impresie bună. Deși nu te citesc de mult timp, totuși mi-am făcut câteva idei despre tine – prin felul de a scrie. Îmi place că scrii ceea ce gândești și nu încerci să pari altfel decât ai fi în realitate. Îți prezinți anumite părți din viață, tocmai pentru a fi puțin mai mult „tu” pe acest blog. Ești o persoană ambițioasă care încearcă pe cât posibil să reușească ce își propune. Ești de asemenea, o persoană simplă cu zâmbete și tristeți, așa cum e oricine altcineva. Să rămâi la fel pe viitor!
  Schimbări! Da, într-adevăr, ai putea să-ți schimbi felul în care îți vezi blogul uneori. Nu trebuie să scrii din obligație, ci din plăcere. Un număr (de articole) nu trebuie să constituie un scop, ci un viitor posibil. E bine că nu vrei să fii „modelat” de alții, dar ceea ce e bine e să asculți părerile celor din jurul tău și să te gândești „chiar trebuie să schimb asta la mine?”.
  Blogul în sine e un blog plin de gânduri, idei, păreri. E ceea ce trebuie să fie și cred că te reprezintă așa cum e.
  „Nu încerca să fii mai mult decât ai putea fi vreodată” – asta ca un sfat.
  Poate că am aberat prea mult, sau poate că nu. Asta rămâne la alegerea ta! Și sper că te-am ajutat măcar 0,01%!

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.