Scandalul Are Putere

Citind zecile de bloguri pe care le citesc zilnic am descoperit că bloggeri încă se ceartă, iar dacă nu fac acest lucru, râd de un anumit lucru sau persoană care nu face ceea ce facem și noi. Poate o să găsiți și la mine astfel de articole, articole scrise la nervi, poate am trecut prin niște lucruri nu tocmai plăcute și simt nevoia să mă răzbun scriind lucruri mai puțin frumoase despre cineva sau ceva, dar nu procedăm tocmai corect în astfel de situații.

Știu, asta face parte din blogging, critica, ne place să criticăm și găsim lucruri mai puțin plăcute în orice și ne place să îi anunțăm pe cei care ne citesc ce părere avem noi despre ce am găsit. Eu zic că greșim, ar trebui să fim mai preocupați de blogurile noastre, să scriem, să scriem și iar să scriem, până la urmă asta înseamnă să ai un blog. Ar trebui să căutăm să abordăm altfel de teme, nu să criticăm mereu, deși ne place.

Scriu acest cuvinte și sunt conștient că nu o să le respect, pentru că nu pot, la fel ca mine sunt și alți zeci de bloggeri sau mai mulți. Este doar un gând, doar o părere.

Dar oare blogging-ul este la fel fără critică, fără hateri? Blogurile ar mai fi așa sus și la noi în țară fără puțin scandal? La fel și cele din afară, scandalul are putere, ridică repede unele persoane în timp ce pe altele le aduce în coadă de sapă.

7 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.