Sanatatea incepe din farfurie sau din…oale. Alege oale emailate de calitate

Ni se spune ca pentru o viata sanatoasa ar trebui sa consumam alimente de calitate, sa ne hidratam, sa ne alimentam la ore fixe, sa nu sarim peste mese etc. Putini insa sunt si cei care subliniaza importanta modului de gatit, precum si a tipului de produse utilizate pentru asta. Cum si in ce gatim este la fel de important pentru sanatatea noastra, pe termen lung.

Atunci cand mergi in magazinele de nisa sa cumperi oale emailate de calitate dai de o diversitate de produse. Ai multiple optiuni din punct de vedere al designului, culorii si deci si preturile sunt pe masura de variate. Ce stii ca ar fi bine de ales? Pentru ca de multe ori avem tendinta de a tria optiunile in functie de pret. Este mai convenabil asa. Ce ai spune daca nu ai mai fi conditionat de acest aspect, adica daca toate preturile la astfel de produse ar fi accesibile?!

Cumpara de la Noi – preturi bune, calitate pe masura

Pentru cei care inca nu stiu, Noi este tipul de  magazin cash and carry. Aici sunt peste 40.000 de produse din categorii diferite. Cei care detin un magazin spre exemplu si au nevoie de aprovizionare pentru acesta, aici vor gasi oferte. Insa la fel de bine si cei care se gospodaresc, care isi cauta solutii pentru a tine cont de buget si a cumpara avantajos se vor bucura sa profite de ofertele Noi. Cu cat cantitatea de produs este mai mare, cu atat pretul per bucata este mai mic.

Acum sa revenim la oalele emailate de calitate. Acestea sunt avantajoase. Au un pret de achizitie bun si in plus, in raport cu nivelul lor de calitate, iese ceva multumitor. Unde mai pui ca sunt si practice. Atunci cand gatesti si folosesti oale din email vei observa ca acest strat de material face ca mancarea sa nu se lipeasca pe suprafata oalei, iar de curatat este foarte usor.

Sanatatea incepe cu deciziile pe care le iei

Mai intai de toate trebuie sa fii constient ca deciziile pe care le iei influenteaza starea ta de bine pe termen lung. Sunt vase, oale de gatit care emana substante toxice, acestea ajung in alimente si tu le savurezi ca atare. Sunt oale care au suprafata tratata sau de peretii oalelor mancarea se lipeste, la propriu, posibil chiar sa se arda. Iata cum ajungi sa iti faci singur rau.

Alege sa gatesti in oale sigure. Mai mult decat sa fii preocupat de cat costa si de cate ori pe an ar fi bine sa le schimbi, alege ceva de calitate. La Noi – implicit in cadrul magazinului online noi.ro – sunt disponibile oale din email, cu capac, cele din inox de asemenea.

Cum pot comanda?

Daca locatia fizica nu te avantajeaza, varianta online este la indemana. Pot fi comandate cele dorite, cu optiunea de livrare cu acoperire nationala. Nu lipsesc nici discounturile. Descopera in pagina oficiala ofertele curente.

Contact: [email protected]

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.