Să Lămurim

1497_ba-da-prosti-mai-suntetiAm avut o prima ceartă ca autor a acestui blog, nimic important, doar niște cretinei care au crezut că pot să facă ce vor din mine dacă am doar vârsta de 15 ani. Este unu tare în gură în blogosferă, probabil nu ați auzit mulți despre el, este doar un cretin, care în adolescență avea muci la nas și bube pe față, cel puțin așa reiese dintr-un comentariu de-al lui: „că este normal să ai așa ceva la pubertate”. Dacă mă întrebi pe mine nebunule, care defapt ești doar prost, tu aveai și puțin maro în colțul gurii.

Amuzant este că se bucură că a făcut la un articol în care din 3 cuvinte 2 sunt înjurături (așa cum a fost învățat de mă-sa)cu multe comentarii, penibil. Erau 3 la început, toți erau șmecheri, cică le-am spart eu un blog a unui prieten de-al lor, mai cretin ca toți care nu știe să scrie „l-am” (el a scris la-m) și încă o firmă de hosting, dar defapt era doar o eroare de la host, tipul nu mai avea resurse. Pentru că românul este bun la toate au început să comenteze, să posteze fiecare pe blogul său un articol mai cretin ca ei (greu de închipuit, dar da) în care îmi adresau cuvinte urâte.

Știu că am scris acum 3 săptămâni un articol în care scriam că bloggerii ar trebui să fie mai buni, mai prietenoși, dar ăștia nu sunt bloggeri, sunt doar proști. Deci, toți cei care ați citit articolul de pe blogul acelui cretin care se consideră nebun, dar e doar prost, să știți că este înflorit de 3 ori, nu comentați că o să vă întrebe ce faceți, să mai lăsați comentarii, ca după să se laude cu numărul mare de comentarii, așa fac proștii.

Îi mulțumesc pe această cale și lui Iulian Grecu pentru că m-a ajutat împotriva idioților care la început erau tari în gură, dar când au văzut că au greșit, s-au înmuiat.

9 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.