Românisme

Am postat mai devreme pe pagina blogului de pe FaceBook o întrebare la care nimeni nu mi-a răspuns, nu pentru că nu știe nimeni să-mi răspundă, ci pentru că suntem foarte puțini acolo. Că tot veni vorba de FaceBook, un like mi-ar da încredere mai multă, scriu acolo lucruri ce pe blog nu-și au rostul sau lucruri care pot fi exprimate în prea puține cuvinte pentru blog.

Să revenim, am întrebat de ce oamenii importanți devin mai apreciați, mai lăudați după moarte. De ce nu îi apreciem pe cei care fac ceva pentru țara noastră și cât sunt în viață, când ne pot răspunde și ei și să le arătăm astfel dragostea pe care noi o purtăm față de ei și de ceea ce fac pentru țara noastră? Sunt doar întrebări la care eu nu le cunosc răspunsul…

Înțeleg, despre morți numai de bine, dar se poate și despre vii. Mai există și cealaltă parte, când oamenii sunt criticați după ce au murit, se descoperă lucruri urâte despre ei și sunt criticați pe seama lor, urât este că cel criticat nu are dreptul la un răspuns. Apropo de asta, tot mai mulți fii și fiice apar pe la tv când o personalitate moare și se cunoaște că are bani în nu știu câte conturi sau diferite averi, totul pentru moștenire.

Sunt lucruri urâte care se întâmplă după moarte, lucruri care nu ar trebui să existe, eu sunt de părere că cei care au decedat ar trebui să fie lăsați să se odihnească în pace, nici prea lăudați, dar nici criticați. Este doar o părere, le aștept și pe ale voastre.
visul-dupa-moarte_44bd60d939e383

12 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.