AlexScrie.Ro

România – Polonia 1-4

polonia-romaniaUn amical de doi bani, îmi pare extrem de bine că nu m-am obosit să-l vizionez. Naționala României este slabă tare, nu avem șanse la nici o calificare, la nu știu care turnee, nu avem șanse la nimic, România nu joacă fotbal.

Pițurcă, acest poker-ist fomist nu prea le are cu fotbalul, a lăsat mulți jucători buni acasă și selecționează niște nimeni, spre exemplu: Chițu nu este fotbalist de națională, nici Buzbuchi, nici Bălașa, nici Mateiu, nici Nica, nici Alibec, ăștia trebuiesc lăsați să mai joace, nu să fie luați de fotbaliști de pe acum, sunt doar jucători de fotbal deocamdată. Acum s-au stricat o serie bune de fotbaliști, o să li se urce la cap și o să devină niște tipi cărora nu o să le mai ajungă nimeni la nas, vedete.

Da, ne-am luat „doar” 4-1 de la Polonia, am luat un gol ca pe maidan, din ăla cu călcâiul, nu pentru că era polonezul Lukasik un fotbalist, ci că sunt ai noștri prea slabi. Deci, nu mai vreau să mai aud de națională, suntem prea mici pentru că Pițurcă nu știe să selecționeze. Totul devine mai trist când ne gândim că avem foarte mulți antrenori buni care ar putea face ceva din fotbalul nostru, antrenori care au ieșit puțin pe afară și au văzut cum se joacă fotbalul, nu poker-ul.

Înțeleg că a făcut o echipă de puști, dar nu sunt aceștia cei mai buni tineri de la noi, sunt de acord doar cu: Stanciu, Răduț, Maxim, Grozav, Alexe și Nistor.

Așadar, Pițurcă fugi la poker.

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Iti spun eu ca e foarte bine ceea ce face. Daca vom depinde numai de aceeasi jucatori mereu, ce vom face cand se accidenteaza sau cand se retrag din nationala? Sunt doar niste amicale, in care el incearca formule noi si le da ocazia celor tineri sa se acomodeze cu atmosfera din lot.

    • Da, intr-adevar sunt si tineri mult mai talentati, dar eu merg pe mana lui Piturca. Pana acum, inafara de meciul de calificare cu Olanda, care a fost un esec total, echipa a mers bine.

  • Putea sa ii bata si cu 10 – 1 , e doar un amical.Cum a spus si Cosmin, Piturca incearca formule noi, le arata celor tineri intensitatea meciului…Acum trebuie sa ii taiem capul, sa vorbim despre el ca de ce nu a castigat Romania. Daca sa zicem ca ii bateau pe polonezi, toti scriau vai ce bine a jucat Romania, bravo Piturca..dar na asa e romanul.

  • a fost un meci de pregatire care nu conteaza nici pentru palmares, e bine ca a testat jucatori anonimi, sa vada pe cine se poate baza. dar oricum trebuie sa fim realisti ca nu mai merge treaba, nu mai avem jucatori de valoare!

    • ti-am modificat numele cu care ai lasat comentariu, am gasit unul mai potrivit. Aici vorbim persoana cu persoana, nu persoana cu meserie.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.