România – Polonia 1-4

polonia-romaniaUn amical de doi bani, îmi pare extrem de bine că nu m-am obosit să-l vizionez. Naționala României este slabă tare, nu avem șanse la nici o calificare, la nu știu care turnee, nu avem șanse la nimic, România nu joacă fotbal.

Pițurcă, acest poker-ist fomist nu prea le are cu fotbalul, a lăsat mulți jucători buni acasă și selecționează niște nimeni, spre exemplu: Chițu nu este fotbalist de națională, nici Buzbuchi, nici Bălașa, nici Mateiu, nici Nica, nici Alibec, ăștia trebuiesc lăsați să mai joace, nu să fie luați de fotbaliști de pe acum, sunt doar jucători de fotbal deocamdată. Acum s-au stricat o serie bune de fotbaliști, o să li se urce la cap și o să devină niște tipi cărora nu o să le mai ajungă nimeni la nas, vedete.

Da, ne-am luat „doar” 4-1 de la Polonia, am luat un gol ca pe maidan, din ăla cu călcâiul, nu pentru că era polonezul Lukasik un fotbalist, ci că sunt ai noștri prea slabi. Deci, nu mai vreau să mai aud de națională, suntem prea mici pentru că Pițurcă nu știe să selecționeze. Totul devine mai trist când ne gândim că avem foarte mulți antrenori buni care ar putea face ceva din fotbalul nostru, antrenori care au ieșit puțin pe afară și au văzut cum se joacă fotbalul, nu poker-ul.

Înțeleg că a făcut o echipă de puști, dar nu sunt aceștia cei mai buni tineri de la noi, sunt de acord doar cu: Stanciu, Răduț, Maxim, Grozav, Alexe și Nistor.

Așadar, Pițurcă fugi la poker.

12 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.