AlexScrie.Ro

România Este A Românilor?

SabinaAm găsit astăzi pe FrontPress, cu ajutorul unui prieten, o știre ce mă neliniștește, am realizat că România nu este a românilor, maghiarii au o putere extrem de mare în țara noastră. S-a ajuns ca o româncă să fie batjocorită, înjurată, poreclită numai pentru că a purtat o bentița tricoloră.

O să ajungem să fim conduși de străini pentru că noi nu suntem în stare, nu suntem pe calea cea bună. Priviți imaginea de mai sus, cum căcatul ăla arată acel semn obscen în timp ce Sabina Elena (căci ea a fost victima) își face o poză cu respectiva bentiță. Și-ăla este doar un împuțit de clasa a 9-a, nu vreau să mă gândesc la cei mari care au avut ceva cu bentița Sabinei.

Zic să purtăm în fiecare zi însemne tricolore, să ne mândrim că suntem români, să nu uite gunoaiele de teapa lui Zsolt Lendvay-Simon (rebutul ce a înjurat-o pe Sabina pe FaceBook și a amenințat-o cu moartea) în ce țară trăiesc.

facesab

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • De unde iau si eu o bentita? Sa o port in fiecare si sa vad ce mucos isi ridica degetul in fata mea (sau spatele, in cazul ei)! Dar nu trebuie sa judecam toti oamenii din neamul lui la fel pentru ca, cu siguranta nu se comporta toti asemenea ********* ala. Ca din cauza asta suntem si noi, romanii, etichetati drept gunoiul Europei si cine mai stie ce de alte natii! Pentru ca ne catalogheaza dupa faptele unuia singur sau a catorva descreierati, in cazul de fata, tiganii… Eu nu ma cobor la nivelul lor, sunt mandru ca sunt roman.

  • Aceasta tema ar fi singura unde l-as sprijini pe Vadim, si parca m-a umplut cand a zis ca „va dam ardealul dar va taiem si aerul dupa asta”. Romania e in Romania, Ungaria e in Ungaria. End of discussion.

  • Ma enerveaza la culme ungurimea. Nu mi se pare normal ce se intampla la noi in tara. O sa devenim minoritate daca nu ii dam afara pe astia.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.