Rolul ursitoarelor la botez

Nu sunt nici eu foarte bătrân, dar pot vorbi despre niște timpuri pe care mulți dintre cei care vizitează acest blog nu știu prea multe. Ideea acestui articol este alta, mă gândeam la trecerea asta de la o generație la alta și la modul în care lucrurile se schimbă vizibil și enorm de mult într-un oarecare bine. Un copil ce apare pe lume acum are mult mai multe beneficii și oportunități, se poate dezvolta frumos dacă părinții știu să-l îndrume și poate fi un adevărat antreprenor încă de la o vârstă fragedă.

ursitoare-botez

Ideea cu antreprenoriatul poate fi gândită și altfel. Se poate face o reală afacere pe baza copiilor, prin amuzarea lor sau binedispunerea prin diferite moduri. Începând cu cele mai fragede vârste avem acele domnișoare sau, mai rar, doamne, ce joacă rolul unor ursitoare botez ce potrivit datinilor străbune, îi stabilește destinul celui micuț încă din primele zile ale vieții. Cea mai potrivită petrecere la care pot fi invitate câteva ursitoare este cu siguranță la botez, acestea, dacă sunt profesioniste, vor avea grijă să îi dea cea mai bună stare celui mic, dar și să îi impresioneze și să-i liniștească pe cei mari.

Lumea poveștii va fi mereu o lume care prinde la orice vârstă, iar afacerea cu ursitoare pare să prindă din ce în ce mai bine în ultimul timp deoarece fiecare părinte dorește să facă din petrecerea de botez a micuțului lor o manifestare greu de uitat, la care invitații să fie binedispusi și copii real încântați de tot ce se petrece în jurul lor. Magia ursitoarelor crează o atmosferă de basm, liniște și face din eveniment un adevărat spectacol.

Prețul unui pachet de ursitoare variază de la 300 la 800 de ron în funcție de „treaba” pe care acestea o au la evenimentul la care participă, dar și de numărul acestora.

2 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.