Rex are casă nouă

La jumătatea acestei luni, împreună cu tata, am făcut o nouă cușcă pentru Rex, câinele care s-a întors după 4 ani acasă chiar dacă atunci când l-am dat unei alte persoane pentru a-l crește era foarte mic și, cel puțin așa credeam noi, nu a avut timp să realizeze care este casa lui și unde este poziționată aceasta. Era foarte mare și nu avea o cușcă potrivită pentru el, așa că am luat câteva scânduri, ceva cuie, tablă și ceva unelte și ne-am apucat de treabă.

Ne-a luat ceva timp, cred că a durat mai bine de 3-4 ore și chiar dacă am crezut că este o activitate ușoară care se realizează în termen scurt, a fost mai greu decât la prima vedere. După ce i-am dat formă am început să lucrăm la detalii (am izolat cușca și i-am făcut un interior călduros. Un câine atât de frumos ca Rex al nostru trebuie să beneficieze de anumite condiții.

Acum se bucură de noua lui casă și pare că s-a îndrăgostit de ea. Înainte nu prea îi plăcea să stea prea mult într-un loc, dar asta până când i-am „prezentat” noua lui cușcă.

Ne-am dat seamă că trebuie să îi acordăm mai multă atenție și grijă, așa că ne petrecem măcar câteva zeci de minute în fiecare zi jucându-ne cu el. Este extrem de bucuros când facem asta. M-am uitat zilele astea pe net după hrană pentru un astfel de câine și am găsit un produs perfect pentru el, este vorba despre Acana Pacifica. Este un produs pentru câinii adulți (peste 1 an), indiferent de talie sau rasă. Pentru că pe site-ul de pe care am aflat de acest produs nu am găsit și prețul, am tastat pe un motor de căutare Acana Pacifica preț și am aflat imediat că un sac de 13kg costă 276.99 Lei.

acana_pacifica_dog

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.