Revizie de toamna pentru masina? Piesele auto necesare le poti cumpara de la ComNico

Pregatirile pentru sezon implica negresit si o atentie deosebita acordata autovehiculului detinut. Desi pare mai simplu sa rezumi reviziile ca fiind necesare in primavara si la inceput de iarna, in realitate masina impune investitii oricand. Schimb de ulei, verificari pentru orice ti se pare ca nu mai functioneaza ca inainte, o diagnoza auto sunt motive sa te intorci in service urgent, indiferent de sezon sau cand iti propuneai de fapt sa faci acest lucru.

Verifica anvelopele sau chiar schimba-le

Dupa ce au fost rulate tot sezonul cald, in functie de stilul pe care il ai la condus, poate fi necesar sa le inlocuiesti. Poti opta pentru cele all season pentru a evita o alta inlocuire a anvelopelor in sezonul rece. Verifica si reechilibrarea; e posibil ca rotile sa fi pierdut un plumb sau doi dupa ce masina a fost rulata cu viteze mari.

Anvelope gasesti la ComNico, atat in variantele de vara, iarna, cat si cele all season.

anvelope-iarna-revizie-auto

Bateria

Este unul din elementele foarte importante de care sa te ocupi. Nu iti vei dori sa fii lasat balta de baterie in plin sezon rece, cand si preturile sunt mai mari. Poti cumpara online, pentru ca este mai rapid si mai usor. La ComNico poti comanda rapid si daca ai nevoie de asistenta vei gasi tot sprijinul necesar. Ai un filtru disponibil pentru a gasi specific ce ai nevoie pentru modelul tau de masina.

Sistemul de franare

Caldura excesiva poate fi un motiv pentru care sistemul de franare sa fie afectat. In mod special se intampla si in cazul celor care nu sunt obisnuiti cu frana de motor, nu decelereaza prin a schimba treapta de viteza si sunt obisnuiti sa apese pedala de frana in viraje, urca in rampa sau coboara pe panta.

Daca se impune schimbarea poti comanda placutele de frana de la comnico.ro.

Pachete de revizie, de la ComNico

Pentru ca este mai convenabil sa ai o verificare completa a masinii si inlocuire a pieselor ulterior prefera sa cauti pachete de revizie. ComNico are astfel de oferte, pe langa varietatea de piese auto Arad ce pot fi comandate indiferent de locatia ta, online.

Afla preturile accesand pagina mentionata si selectand pe rand toate detaliile masinii tale. Ai incluse filtrele de aer, habitaclu si cel de ulei.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.