Nu aș renunța niciodată la casă pentru apartament

Am auzit unele discuții ale unor prieteni cum că vor să renunțe la casa lor de lângă oraș pentru un apartament în oraș, iar asta mi se pare cea mai mare gafă pe care o poate face un proprietar de teren, teren pe care are ridicată o casă. Numai niște persoane care se gândesc la bani se pot sacrifica în așa mod încât să facă o astfel de mutare.

Aș înțelege o persoană care ar renunța la o casă dintr-un sat de lângă un oraș ca Brăila pentru un apartament cu 2 camere în Floreasca, dar niciodată nu aș înțelege un om care-și vinde casa de lângă un oraș pentru un apartament în același oraș. Un apartament 2 camere Floreasca este cu siguranță o investiție reușită, mai ales cele pe care agenția GoldenKey le au la vânzare: apartamente cu două camere, 2 băi, finalizate în 2014, 1 dormitor, apartamentele sunt în apropierea lacului Floreasca, la etajul doi, living, balcon, aer condiționat, tv, lift în bloc, mobilat luxos, electrocasnice de ultimă generație, nebunii peste nebunii, iar un astfel de apartament face mult mai mult decât o casă într-un oraș sărac.

Mie îmi place enorm viața la țară, la curte, la casă, nu cred că aș rezista pentru mult timp să stau într-un apartament, am văzut cât de cât ce înseamnă viața la bloc de când stau la cămin studențesc, în Iași, la facultate, și nu este tocmai o viață pe care eu aș vrea s-o trăiesc pentru mult timp. Nu aș suporta să am vecini atât de apropiați, să aud fiecare mișcare a celui de sus, dar și a vecinului cu care împart minim un perete. La casă nu te deranjează nimeni, faci ce vrei, la ce intensitate vrei, pășești cum vrei, toate astea fără să te audă nimeni, vecinii sunt la distanță și nu vor fi informați cu fiecare activitate desfășurată de ține.

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.