Remarcabile vile la malul marii – Santa Maria Bay sau cum sa traiesti frumos intr-un loc de vis

Toata viata suntem in cautarea perfectiunii, a starii de bine. Raportat la ce inseamna a cladi un camin, asta poate sa insemne alegerea unei cladiri spatioase, cu o buna amplasare, unde zi de zi iti amintesti ca traiesti frumos. Bucurandu-te de natura, in cartierul de lux Santa Maria Bay cei care doresc pot trai un vis frumos, la nesfarsit. S-a cladit nu doar un cartier rezidential, ci o comunitate, iar cei care se alatura acesteia fac parte din clasa celor care isi cauta linistea si traiul frumos in mijlocul naturii.

Santa Maria Bay este cartier amplasat strategic, langa malul marii. Sunt vile in 3 tipologii si fiecare dintre acestea au un punct in comun : amplasarea unica pe malul Marii Negre. Da, oricand de aproape ar fi de tarm sau nu, toate vilele au aceasta panorama si se bucura totodata de un proiect arhitectural generos, fiind cladiri inalte cu 3 etaje si mansarda. Dispunerea acestora pe o panta a fost asadar o idee excelenta ce scuteste pe doritori de frustrarea de a avea vecini cu vile inalte ce obtureaza partial imaginea spre mare. Nu doar pentru aceasta amplasare sunt vilele apreciate.

Cartier de lux, creat la standarde inalte

Un boom imobiliar in ultimii ani a determinat ca multi dezvoltatori sa se axeze pe profit. Santa Maria Bay a fost de la bun inceput un altfel de proiect, in care s-a investit masiv. Sfideaza orice reper clasic si vine sa demonstreze ca luxul de a trai la vila trebuie sa se completeze cu un proiect pe masura. Asa se face ca aici sunt 3 tipuri de vile, una mai spatioasa ca alta.

Din punct de vedere al compartimentarii, aceste vile pot gazdui familii, mai mici sau mai mari. Cea mai spatioasa dintre ele este vila de tip A, cu aproximativ 450 mp, 3 etaje. Include hol la parter si zona de servit masa, salon, bucatarie, birou, spalatorie si o baie; la etaj sunt 3 dormitoare cu bai proprii, spatiu de depozitare si balcoane, in timp ce mansarda a fost gandita sa fie configurat ca un apartament. Cu ascensor si zone exterioare, balcoane, terase, parcare, gradina, o astfel de vila este mai mult decat si-ar putea dori oricine.

Pastrand aceleasi repere, vilele de tip B si C au in jur de 350 de mp si acces intre etaje prin scara interioara. Dar sunt la fel de somptuoase, detaliat lucrate incat sa reprezinte la fel de bine stilul mediteranean, sa scoata in evidenta influentele stilului italian.

O plaja privata amenajata in apropiere este completarea acestui cartier idilic sa spunem. Doar imagineaza-ti ce inseamna sa te plimbi pe o strada ce te duce spre mare, sa privesti aceasta imagine in orice moment al zilei si sa traiesti linistit intr-o astfel de vila. Luxul in sine, definit de constructie, de spatiul vilelor este in perfecta armonie cu luxul naturii, cu imensa mare care iti delecteaza privirea.

Cartierul Santa Maria Bay te face sa te indragostesti de acest loc, iremediabil. Vilele pot fi vizionate si online, in cadrul paginii http://www.santamariabay.ro/, unde virtual poti savura putin din ce inseamna acest concept de vile.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.