Recomandare de carte: Domina topul motoarelor de cautare

13384794_10209473214808252_2121228242_nIn jungla afacerilor din Romania se aude intotdeauna strigatul leului. Acum, desigur, puteti interpreta leul cum doriti. Insa mi-am dat seama inca de la primele pagini pe care le-am rasfoit din cartea `Domina topul motoarelor de cautare`, ca astazi, leul striga sau trebuie sa strige si el online in mod obligatoriu.

Ii sfatuiesc pe toti cei aflati in breasla, dar nu numai, sa isi faca rost de aceasta carte SEO si afle care sunt cei 200 de factori de succes SEO din 2016. Din punctul meu de vedere, piata romaneasca de business, dar si de carte, astepta demult o asemenea lucrare. Iar ei au dovedit ca se poate si la noi.

Nu doar in cuvinte, ci si in cifre. Andrei Ursachi si Eugen Sotropa, antreprenori de succes si autorii acestei carti SEO de pionerat pentru Romania ne-o demonstreaza zilnic prin afacerea pe care o conduc la Suceava. E fantastic sa stii sa spui povestea potrivita despre brandul tau sau sa lucrezi in permanenta la imaginea ta. Dar este ideal si chiar obligatoriu sa stii ca, in 2016, fara vizibilitate online nu poti supravietui pentru mult timp. `Inradacinat in filosofia cresterii` asa cum afirma autorii, `SEO este arta si stiinta`.

Este clar ca e nevoie de munca si de talent, de creativitate si de precizie, de arta si de tehnica pentru ca strigatul tau sa se auda primul in jungla GOOGLE. Abia astept sa vad cartea in librarii, in bibliotecile liceelor si facultatilor de profil, dar mai ales pe birourile antreprenorilor romani, care vor fi culege roadele SEO pentru propria afacere.

Va recomand si voua, tuturor sa raspundeti afirmativ invitatiei la incursiunea reala prin lumea virtuala a e-advertisingu-ului, care a pornit de la conceptul afacerii cu acelasi nume ‒ E-advertising – alaturi de antreprenorii si autorii primei carti SEO in 2016 din Romania.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.