AlexScrie.Ro

Reclamele Sunt Peste Tot

Beach_girl_sunshine_beach_ibiza_sun_Tremendo_beach_girls_jensenax_k_album_ZACHODY_S_O_CA_women_pretty_artistic_woman_unimaginable_wow_Gru__largeSuntem înconjurați din toate părțile de reclame. La televizor nu poți urmări o emisiune, film ori documentar fără a fi întrerupt de câteva minute de publicitate. În online site-urile de știri au pus mai întâi reclame la începutul fiecărui articol video din postările lor, ca apoi și YouTube-ul să facă același lucru. Toate lucrurile gratuite vin cu spam-ul lor. Prea ne sunt băgate pe gât anumite produse.

Acesta este prețul ce trebuie să-l plătim dacă vrem servicii la YouTube-ul gratuit. S-au înțepat toți producătorii că online-ul produce și că din online poți atrage mulți cumpărători.

Ce urmează?

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Fără publicitate nici o televiziune nu ar avea profit. Din sponsorizări se câștigă prea puțin. Într-adevăr, e enervant. Dar altfel cum ar câștiga televiziunile? 🙂
    Și site-urile de știri vor să câștige. Dar mi se pare că exagerează cu reclamele. De asta nici nu intru pe ele. Prefer să nu citesc știri.
    Pe youtube am pățit o fază tare. Mă uitam de pe telefon, de pe netul de acasă și am dat la un video. Ce să vezi? Reclamă. În japoneză sau chineză ce era. :)) Voia să mă convingă să cumpăr ceva mâncare sau ce era, că n-am înțeles nimic. S-a repetat faza. Am mai văzut reclama. Tot n-am rămas cu nimic. Se pare că au pierdut un cumpărător. 🙁 Ce să fac dacă nu’s din Asia? :))
    Ce urmează? Să ne ofere mostre prin TV sau monitor. „Ia și gustă. Produsul îl găsești și la magazinul din colț la supra preț”.

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.