Raftul tău cu dulciuri va arăta mai mult apetisant dacă este compus din gustări sănătoase (P)

Dulciurile sunt atât un deliciu pentru papilele gustative, cât și pentru minte. Cercetătorii au demonstrat că oricine consumă ciocolată cel puțin o dată pe săptămână, are rezultate mai bune la testele de memorie, comparativ cu cei care nu se răsfață în acest mod.

Probabil și tu ai un raft dedicat în totalitate dulciurilor, plin cu tablete de ciocolată, jeleuri, acadele și tot felul de bomboane apetisante. Știi prea bine că dacă le consumi în exces sănătatea ta va avea de suferit. De ce să te limitezi din a mânca dulciuri? Înlocuiește-le cu gustările sănătoase!

Cu ce vin în plus gustările sănătoase?

În primul rând, dacă te gândești că gustările sănătoase nu pot să îți lase gura apă, te înșeli amarnic. Gustul lor este inegalabil – aportul de dulce – este redat de zahărul regăsit în stare pură în fiecare fruct ce compune gustările.

Cu ce vin în plus mai exact? Ei bine, pe lângă un gust autentic, fără îndulcitori, aceste gustări sănătoase înglobează o multiudine de vitamine și minerale de care ai nevoie. Nu uita că prețul lor este deseori mai mic decât al ciocolatei, jeleurior și așa mai departe. De exemplu, pe Biosano găsești o multitudine de astfel de gustări ce pot lua cu ușurință locul dulciurilor de pe raft.

Recomandări

  • Chipsurile de banane – este momentul să încerci ceva nou!

Aceste chipsuri sunt combinația perfectă dintre textura crocantă a clasicelor chipsuri și aroma inegalabilă a bananelor. Încearcă ceva nou și renunţă la chipsurile care au un aport însemnat de sare. Ele sunt extrem de sațioase așa că pot înlocui cu ușurință orice gustare dintre mese. Să nu mai vorbim că sunt o oază de substanțe nutritive și zaharuri naturale.

  • Cacao boabe – gustul amărui autentic

Dacă adori ciocolata amăruie sau bomboanele amărui, a venit momentul să încerci chiar ingredientul lor principal neprăjit.

Poți consuma boabele de cacao ca atare sau le poți adăuga în diferite deserturi. Pentru că vin la pachet cu o concentrație mare de antioxidanți, aceste boabe luptă cu stresul oxidativ, dar și cu îmbătrânirea prematură. Accesează biosano.ro și vei afla și mai multe informații cu privire la modul în care stimulează funcționarea organismului tău.

  • Rondelele de porumb expandat

Fă o alegere corectă și înlocuiește pentru totdeauna biscuiții clasici cu rondelele din porumb expandat. Ele sunt produse bio, ce nu conțin gluten, așa că sănătatea ta va fi înfloritoare. Să nu crezi că sunt fără gust – sarea de mare se numără printre ingrediente, astfel că rondelele nu au cum să fie decât apetisante.

Despre Biosano se pot spune multe. Îl primul rând, are în stoc soluții și recomandări pentru îngrijirea corporală, lupta cu kilogramele în plus, superalimente pentru o sănătate imbatabilă, iar lista poate continua.

În cazul în care ai nevoie de un aliat pentru imunitatea ta în această perioada de traziție, nu uita de Biosano. Ai la dispoziție o mutitudine de produse cu rol în stimularea imunității și protecția corpului de acțiunea factorilor externi. Nu uita de gustările sănătoase – le găsești pe toate dacă accesezi biosano.ro!

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.