Răceală NASoală

Am reușit să mă aleg cu o frumoasă răceală. Cum? Am ieșit mai multe seri la fotbal, apoi rămâneam cu prietenii la o discuție, transpirat fiind; și am mai ieșit de câteva ori îmbrăcat destul de subțire, chiar dacă temperatura de afară nu-mi permitea asta.

Astăzi am stat toată ziua în casă, ceai și am făcut băi fierbinți, iar cel mai probabil o să mă bag la somn după ce scriu acest articol. Mâine fac același lucru și sper să scap de această răceală nenorocită. Cu ocazia asta vreau să promit că de acum am grijă de mine, nu vreau să mai răcesc deloc anul acesta.

Raceala nasoala

Cu toate că am fost răcit, aseară am fost la un majorat a unui prieten, îi urez din nou, cu această ocazie, un sincer „La mulți ani!”. Sper că s-a distrat aseară și a rămas impresionat de cadourile noastre și de stilul în care le-am oferit.

Să vă spun și vouă cum am pregătit cadoul?
Am pus la fundul unei cutii cadoul principal, dacă pot spune așa, iar apoi am umplut cutia cu mai multe cadouri haioase, exemple: ardei gras, morcov, pietre, grăunțe, prezervative, 2 gutui și tot felul de astfel de produse. A fost foarte amuzant atunci când a trebuit să ghicească tot conținutul cutiei fiind legat la ochi. Apropo de daruri, vreau să vă întreb cum vă decideți asupra unui cadou, eu mereu întâmpin dificultăți la acest pas.

Amuzantă a mai fost și partea cu cele 18 pedepse, specifice fiecărui majorat. Nu o să spun exact ce a avut de făcut, dar vă spun doar că am râs cam o jumătate de oră până au fost îndeplinite toate pedepsele. Sunt sigur că prietenul meu care a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani va face tot posibilul să se răzbune la majoratul meu cu niște pedepse mai „dure”.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.