Puterea Social Media: Nicolae Lăcătuș

social-mediaVorbeam despre acest tip înainte să fie promovat la TV, înainte să prindă puținele arfe care le deține acum. Cu ajutorul FaceBook-ului a câștigat într-un timp foarte scurt popularitatea la care nici nu visa. Am găsit pe pagina lui de Facebook următorul mesaj care m-a impresionat, deși mesajul putea fi transmis în alte cuvinte și greșelile puteau fi evitate.

Totuși, Nicolae Lăcătuș nu abuzează de imagine, dar nici nu face nimic pentru a rămâne în atenția publicului, deși pare că este destul de iubit de cei care i-au ascultat melodia „Eram tânăr cu speranțe”.

Buna, ma cheama Laura si am 12 ani incurand 13 … Iti trimit acest mesaj pentru a-ti spune ca bunica mea de 81 de ani… Fredoneaza si asculta de nenumarate ori melodia ” Eram tanar cu sperante ” . La varsta ei … Canta in fiecare zi … Aceasta melodie … Iar eu vreau sa iti multumesc ca… Doar prin simplul fapt ca ai cantat tu aceasta melodie ei… I-ai adus zambetul pe buze… Ea care in fiecare zi … Vorbea despre moarte acum… S-a mai linistit si nu m-ai vorbeste despre acest lucru… Imi spune ca ” Eu niciodata nu am iubit un cantec asa cum il iubesc pe acesta … ” si imi mai spune ca este un cantec de jale… Cand am ascultat eu melodia ” Eram tanar cu sperante ” dupa aceea m-a intrebat cine o canta … Eu i-am spus ca Lacatus Nicolae … De atunci crede-ma ca nici numele si nici melodia nu le scoate din minte … Pur si simplu le iubeste … Iar eu vreau sa iti multumesc pentru ca i-ai readus zambetul pe buze… Ea care plangea atunci cand vorbea de moarte … Ea acum zambeste doar cand ii spun primul vers… Pur si simplu nu stiu ce sa spun… I-ai readus fericirea de o avea inainte sa ii moare parintii ( Dumnezeu sa ii odihneasca! ) … Iar eu pentru acest lucru iti multumesc…

tumblr_m521zzTXbU1r31n5po1_500

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.