Putem să facem blogosfera ca înainte?

Nu am mult timp liber, dar mi-a revenit mai mult decât niciodată pofta de a scrie pe blog, de a citi bloguri și de a comenta. Mi-ar plăcea mult să trăiesc din nou ceea ce m-a făcut să scriu pe blog, să simt că sunt prieten cu cel care scrie un blog pe care-l urmăresc și să cunosc cât mai multe astfel de persoane.

Am găsit salvate în IdoReader o mulțime de bloguri pe care le citeam cu drag, dar care acum sunt pline cu advertoriale, deci nu mai sunt de urmărit. Am încercat să le mai las comentarii, să mai intru în discuții cu aceștia.. nimic. Este clar că interesul lor pentru socializarea aia învechită din blogosferă a dispărut.

Acum caut cât mai multe bloguri pe care să le citesc, exact ca în 2010-2015 când blogurile erau comentate de mulți bloggeri și era plăcut să ne împrumutăm idei din alte site-uri despre care să ne scriem părerea.

Dacă suntem pe aceeași lungime de undă și crezi că ne putem citi și comenta, eu cred că ne-ar ajuta în activitatea noastră din mai multe puncte de vedere. Nu țin neapărat la construirea unui blogroll, ci vreau să-mi salvez într-un reader blogurile pe care să le citesc și comentez în fiecare dimineață.

Găsesc? Lasă-mi un comentariu!

4 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.